Αποχωρεί από την εθνική Γαλλίας ο Κοσιελνί με αιχμές στον Ντεσάν

Gazzetta team
Ο Λοράν Κοσιελνί αποφάσισε να αποσυρθεί από την εθνική Γαλλίας, λέγοντας πως τον απογοήτευσαν πολλοί κι όχι μόνο ο Ντεσάν.

Ισπανία – Αγγλία με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο αμυντικός της Αρσεναλ, στα 33 του χρόνια κι ύστερα από 51 εμφανίσεις με τη φανέλα της εθνικής αποφάσισε να μην παίξει ξανά με το εθνόσημο στο στήθος.

Σαφώς, στην απόφασή του αυτή ρόλο έπαιξε τόσο το γεγονός ότι τραυματίστηκε πριν το Μουντιάλ και έτσι δεν στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής όσο και το ότι δεν ήταν στις προτιμήσεις του Ντεσάν.

«Έχω δώσει τα πάντα για την Εθνική ομάδα. Είμαι 33 ετών και πλέον η Γαλλία έχει μια σπουδαία γενιά νέων ποδοσφαιριστών, έτσι η Εθνική τέλειωσε για μένα», είπε αρχικά σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης και σχολίασε για τον ομοσπονδιακό προπονητή:

«Με κάλεσε μια φορά και ποτέ ξανά. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με απογοήτευσαν και όχι μόνο ο προπονητής. Η επιτυχία της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο μού δημιούργησε μεγάλο ψυχολογικό βάρος, πολύ μεγαλύτερο από τον τραυματισμό μου».