Λέοβατς: «Θα δούμε τι θα γίνει…»

Λέοβατς: «Θα δούμε τι θα γίνει…»

Gazzetta team
Λέοβατς: «Θα δούμε τι θα γίνει…»

bet365

Ο δανεισμός του Κροάτη αμυντικού του ΠΑΟΚ στη Ριέκα ολοκληρώθηκε και στις προθέσεις του ίδιου είναι η παραμονή του στην πατρίδα του παρότι έχει ένα χρόνο συμβόλαιο.

Ο Μάριν Λέοβατς με δηλώσεις του στην Κροατία αναφέρθηκε στο θέμα της παραμονής του στη Ριέκα, που θα πρέπει να τα βρει με τον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Για άλλους λόγους δεν πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, αλλά πήραν το Κύπελλο. Είναι μεγάλη ιστορία. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, θα δούμε τι θα γίνει», υποστήριξε ο Κροάτης αμυντικό σε ερώτηση για την πορεία του «Δικεφάλου» στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πάντως, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του εξήγησε ότι:

«Λυπάμαι που δεν ήρθα στην αρχή της προετοιμασίας της Ριέκα (στα μέσα της σεζόν). Ήρθα απροετοίμαστος. Αυτό ωστόσο έχει περάσει, δεν αλλάζει. Όσο για το καλοκαίρι; Ρωτήστε τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα