Αγγλία - Γερμανία 0-0

Gazzetta team
Αγγλία - Γερμανία 0-0

bet365

Η Αγγλία κράτησε την Γερμανία στο μηδέν στο Λονδίνο. Καλή εμφάνιση και νίκη για την Γαλλία με 2-0 επί της Ουαλίας.

Η Γερμανία ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, αλλά δεν βρήκε το γκολ και στο τέλος στάθηκε και τυχερή που δεν ηττήθηκε από την Αγγλία στις καθυστερήσεις. Οι παίκτες του Λεβ ήταν πολύ επιθετικοί από το ξεκίνημα. Ο ρυθμός ήταν καλός και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 23’, όταν ο Τζόουνς έσωσε στη γραμμή την προσπάθεια του Σανέ.

Ο τελευταίος στη συνέχεια είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, με τους Άγγλους να απειλούν μόνο στο τελευταίο 5λεπτο και το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη η πρώτη ευκαιρία ήρθε για τους γηπεδούχους με τον Βάρντι (48’) και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και έπρεπε να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά για να δούμε την επόμενη καλή φάση. Στο 4’ των καθυστερήσεων ο Λίνγκαρντ έχασε τεράστια ευκαιρία και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Ρόουζ (71’ Μπέρτραντ), Μαγκουάιρ, Τζόουνς (25’ Γκόμεζ), Στόουνς, Τρίπιερ (72’ Γουόκερ), Ντάιερ, Λίβερμορ (86’ Κορκ), Λόφτους-Τσικ, Βάρντι (86’ Λίνγκαρντ), Άμπραχαμ (60’ Ράσφορντ)

Γερμανία (Γιόαχιμ Λεβ): Τερ Στέγκεν, Κίμιχ, Γκίντερ, Χούμελς, Ρούντιγκερ, Χάλστενμπεργκ, Γκουντογκάν (86’ Ρούντι), Οζίλ, Ντράξλερ (67’ Τσαν), Σανέ (87’ Μπραντ), Βέρνερ (73’ Βάγκνερ)

Εύκολα η Γαλλία
Η Γαλλία κυριάρχησε και επιβλήθηκε με 2-0 της Ουαλίας στο Παρίσι. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά την προετοιμασία τους για το Μουντιάλ, ήταν ανώτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 18’ με τον Γκριζμάν. Η κυριαρχία των τρικολόρ αμφισβητήθηκε από τους Ουαλούς μόνο στο ξεκίνημα της επανάληψης, πριν ισορροπήσουν ξανά και τελειώσουν τα πάντα με γκολ του Ζιρού στο 71’. Αυτό, μάλιστα, ήταν το 29ο γκολ του τελευταίο με τη φανέλα της Γαλλίας, επίδοση με την οποία ισοφάρισε εκείνη των Παπέν και Φοντέν.

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Μανταντά, Κουρζάβα, Ουμτιτί, Κοσιελνί, Ζαλέ (46’ Παβάρ), Ματουιντί, Τολισό (46’ Ενζονζί), Κομάν (73’ Μαρσιάλ), Μπαπέ (84’ Τοβάν), Γκριζμάν (63’ Φεκίρ), Ζιρού (73’ Λακαζέτ)

Ουαλία (Κρις Κόλμαν): Χένεσι, Γκάντερ, Τσέστερ, Γουίλιαμς, Ντέιβις (63’ Γούντμπερν), Τέιλορ, Άλεν, Κινγκ (64’ Μρουκς), Λέντλεϊ (64’ Αμπαντού), Ράμσεϊ, Βόουκς (83’ Λόρενς)

 

Τελευταία Νέα