Άρσεναλ: Το πλάνο του Αρτέτα για τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Η Άρσεναλ κατεβαίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 4-2-3-1 απέναντι στον Ολυμπιακό. Διαβάστε ποιο είναι το πλάνο του Μικέλ Αρτέτα για τον αγώνα της Πέμπτης (10/3, 22.00, COSMOTE SPORT 2 HD)

Η Άρσεναλ επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» 14 βράδια μετά το 3-2 επί της Μπενφίκα, αποτέλεσμα που της έδωσε το εισιτήριο για τους «16» του Europa League. Οι «κανονιέρηδες» δεν θέλουν να υποστούν δεύτερο στραπάτσο από τον Ολυμπιακό μετά το περσινό και στο πρώτο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» που θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης (10/3, 22.00, COSMOTE SPORT 2 HD), έχουν στόχο να κάνουν βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά.

Ο Μικέλ Αρτέτα παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι «δεν έχουμε ξεχάσει τον περσινό αποκλεισμό, θέλουμε να αντιδράσουμε φέτος» και θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο Φάληρο. Ο Ισπανός θα επιλέξει διάταξη με 4-2-3-1. Και παρότι οι περισσότερες θέσεις φέρεται να είναι κλειδωμένες, σε δύο - τρεις υπάρχει ερωτηματικό.

Κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να βρίσκεται ο Λένο. Ο Τίρνεϊ αριστερός μπακ, Νταβίντ Λουίζ και Πάμπλο Μάρι ή Γκάμπριελ στο κέντρο των μετόπισθεν και Μπεγερίν ή Σέντρικ Σοάρες στο δεξιό άκρο της άμυνας. Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Τζάκα και Πάρτεϊ. Πίσω από τον Ομπαμεγιάνγκ θα παίξει ο Όντεγκααρντ, αριστερά ο Πεπέ, ενώ δεξιά θα χρησιμοποιηθεί ένας εκ των Σακά ή Γουίλιαν. Ο δεύτερος είχε μπει ως αλλαγή κόντρα στη Μπενφίκα και είχε αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της Άρσεναλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτη επιλογή για Μαρτίνς το 4-3-3 με Μπα εναντίον της Άρσεναλ

Η ανάλυση της Άρσεναλ στο gazzetta.gr από τον ρεπόρτερ Κρις Γουίτλι!

Σωκράτης: «Εμείς θα κερδίσουμε»

Αρτέτα: «Δεν έχουμε ξεχάσει τον περσινό αποκλεισμό, θέλουμε να αντιδράσουμε φέτος» (vid)