Αϊντχόφεν – Φένλο 4-1: Ανατροπή, τρίτη σερί νίκη και... παρέα στον Άγιαξ (vid)

Gazzetta team
Αϊντχόφεν – Φένλο 4-1: Ανατροπή, τρίτη σερί νίκη και... παρέα στον Άγιαξ (vid)

bet365

Ακόμα και χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Ντόνιελ Μάλεν, η Αϊντχόφεν βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Φένλο του Γιώργου Γιακουμάκη, αλλά έδειξε χαρακτήρα, έφτασε στην ανατροπή (4-1) και έπιασε τον Άγιαξ στην κορυφή της βαθμολογίας του ολλανδικού πρωταθλήματος, έστω και με ματς περισσότερο.

Ευρισκόμενη σε καλό φεγγάρι κλείνει το 2020 η Αϊντχόφεν. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League τα... χρειάστηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στην Φένλο του (βασικού, αλλά άκαπνου απόψε) Γιώργου Γιακουμάκη, αλλά έφτασε στην ανατροπή και σε τρίτη διαδοχική νίκη (4-1), χάρη στην οποία έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας του ολλανδικού πρωταθλήματος τον Άγιαξ, έστω και με ματς περισσότερο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τζαφάρ Άριας (22') αλλά, πριν από την ανάπαυλα, η (φορμαρισμένη) ομάδα του Ρογκερ Σμιντ ισοφάρισε με πέναλτι – γκολ του Φίλιπ Μαξ (35').

Στο δεύτερο μέρος, η PSV, παρ' ότι αγωνίστηκε χωρίς το μεγάλο της αστέρι Ντόνιελ Μάλεν λόγω ενοχλήσεων, ήταν πολύ πιο αποτελεσματική και ουσιαστική, σκόραρε... τρις με Ολιβιέ Μποσκάλι (49'), Κοντί Γκακπό (58') και Άντριαν Φέιν (90'+3'), φτάνοντας άνετα στη νίκη.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Αϊντχόφεν για το 2020 (το πρώτο του 2021 θα είναι ντέρμπι κορυφής με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, στις 10 Ιανουαρίου), ο Σμιντ χρησιμοποίησε τους: Μβογκό – Ντάμφρις, Τέζε, Μποσκάλι, Μαξ (81' Φέιν) - Γκέτσε, Σανγκαρέ, Χέντριξ – Μαντουέκε, Γκακπό, Ιχαταρέν (57' Πιρό).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα