Σμιντ: «Σκληρός και δυνατός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Σμιντ: «Σκληρός και δυνατός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ρότζερ Σμιντ χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ δύσκολο αντίπαλο, ενώ αναφέρθηκε στην κατάσταση της PSV Αϊντχόφεν μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα κορονοϊού.

Ο Γερμανός προπονητής της PSV δεν στάθηκε τόσο στις πολλές απουσίες, λόγω κορονοϊού και τραυματισμών, όσο στην επιστροφή του Πάμπλο Ροζάριο, ο οποίος βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στη Θεσσαλονίκη, έχοντας πλέον αναρρώσει από τον ιό.

«Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή του Ροζάριο. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Μας λείπουν αρκετοί παίκτες και μερικοί από αυτούς έχουν βρεθεί στην ενδεκάδα σε αρκετά παιχνίδια. Θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με τον Ροζάριο, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Ο Πάμπλο είναι μαχητής, αλλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την κατάστασή του τώρα, σε σχέση με αυτήν ένα μήνα πριν. Δεν είχε καταφέρει να προπονηθεί με την ομάδα τελευταία και θα δούμε πως είναι», σχολίασε ο Σμιντ και μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

«Πάντα παίζουμε απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Αν πάρουμε τη νίκη αύριο, θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει μία δυνατή ομάδα. Βγάλαμε κάτι καλό στο γήπεδο το περασμένο Σαββατοκύριακο, παίζοντας σε δύσκολες συνθήκες και θα κάνουμε και πάλι το ίδιο. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Σύμφωνα με τον κανονισμό για να επιστρέψει ένας παίκτης, θα πρέπει να έχει αρνητικό τεστ», είπε.

Διαβάστε επίσης:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα