ΠΑΟΚ-PSV Αϊντχόφεν: Με πολλές απουσίες οι Ολλανδοί λόγω κορονοϊού και τραυματισμών (pic)

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΟΚ-PSV Αϊντχόφεν: Με πολλές απουσίες οι Ολλανδοί λόγω κορονοϊού και τραυματισμών (pic)

bet365

Η Αϊντχόφεν ξεκίνησε το ταξίδι για την Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες χτυπημένη από τον κορονοϊό ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (5/11) με τον ΠΑΟΚ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Με πολλές απουσίες τόσο λόγω του κορονοϊού όσο και από τους τραυματισμούς έρχεται η Αϊντχόφεν στην Θεεσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Είναι τόσαο πολλά τα θέματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός της PSV, Ρότζερ Σμιντ, που πήρε μαζί του τέσσερις παίκτες από την δεύτερη ομάδα.

Συγκεκριμένα εκτός λόγω κορονοϊού είναι οι Γκακπο, Ντάμφρις, Ντελάνγκε, Μπάουμγκαρτλ, Χέντρικ, Μίλερ, Πιρόε και Φίρχεφερ, ενώ τραυματίες είναι οι Φαν Γκίνκελ, Γκούτι, Ρομέρο και Ομπίσπο.

Αναλυτικά η αποστολή της Αϊντχόφεν η οποία έρχεται με 19 ποδοσφαιριστές:

Εμβογκό, Ούνερσταλ, Μποσαλί, Μαχ, Τεζέ, Φελίπε, Ροζάριο, Σανγκαρέ, Ιατάρεν, Φάιν, Τζούνιορ, Γκέτσε, Τόμας, Κιόλο, Λεντέσμα, Ζαχάβι, Μαλέν, Μαντουέκε, Σαϊμπαρί.

class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="en">Rosario returns in the squad href="https://twitter.com/hashtag/PAOPSV?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw" rel="sponsored nofollow">#PAOPSV href="https://t.co/ZrrNn0iKrz" rel="sponsored nofollow">pic.twitter.com/ZrrNn0iKrz

PSV (@PSV) href="https://twitter.com/PSV/status/1323916887051350017?ref_src=twsrc%5Etfw" rel="sponsored nofollow">November 4, 2020

Διαβάστε επίσης:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα