Europa League: Αυτοί είναι οι όμιλοι της φετινής διοργάνωσης!

Κώστας Ζάλιαρης
Europa League: Αυτοί είναι οι όμιλοι της φετινής διοργάνωσης!

bet365

Με πολύ ενδιαφέρουσες κόντρες ανάμεσα σε Σέλτικ και Μίλαν στον 8ο όμιλο, καλή κλήρωση αλλά και με κινδύνους για την Άρσεναλ, όπως επίσης και την εντυπωσιακή Λέστερ στο δρόμο της ΑΕΚ διαμορφώθηκαν τα γκρουπ του φετινού Europa League!
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με παρουσία των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη φάση των γκρουπ, περιλαμβάνει πολλές υποθέσεις που στη θεωρία αυτή τη στιγμή μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, αφήνουν... παν ενδεχόμενο ανοιχτό.

Η Ρόμα ίσως και να χαμογέλασε πλατιά στον όμιλο με τις Γιούνγκ Μπόις, Κλουζ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ωστόσο, στον 2ο όμιλο, η Άρσεναλ έχει και το βάρος του τίτλου του φαβορί, σε ένα γκρουπ που δείχνει να έχει κινδύνους κυρίως από τις Ραπίντ Βιέννης και Μόλντε, με τις Ντάνταλκ να τις συνοδεύει.

Πολύ δυνατός είναι 4ος όμιλος που διαμορφώθηκε με την Μπενφίκα του Ζόρζε Ζέσους, την Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ και τις Σταντάρ Λιέγης, Λεχ Πόζναν, ενώ η Νάπολι δεδομένα θα έχει πολύ καλά παιχνίδια με τις Ρεάλ Σοσιεδάδ και Άλκμααρ, με τη Ριέκα που βρίσκεται μαζί τους ίσως να είναι εκείνη που... θα αρκεστεί στη χαρά της συμμετοχής.

Η Σέλτικ και η Μίλαν έχουν να προσφέρουν πολύ δυνατές αναμετρήσεις, με τις Σπάρτα Πράγας και Λιλ να είναι επίσης παρούσες μαζί τους, αρκετά εύκολα φαντάζουν τα εμποόδια των Λουντογκόρετς, Λίντσερ και Άντβερτ για την Τότεναμ στον 10ο όμιλο.

Σε ό,τι αφορά τις ελληνικές ομάδες, η ΑΕΚ θα έχει την τιμή και τη μεγάλη ανησυχία της κόντρας με την εντυπωσιακή Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς, έχοντας κληρωθεί σε γκρουπ με τις Μπράγκα και Ζόρια, ενώ, ο ΠΑΟΚ θα δώσει μεγάλη μάχη με την Αϊντχόφεν και μετέπειτα με τις Γρανάδα και Ομόνοια.

Αναλυτικά όλοι οι όμιλοι όπως διαμορφώθηκαν:

1ο γκρουπ: Ρόμα, Γιούνγκ Μπόις, Κλουζ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας

2ο γκρουπ: Άρσεναλ, Ραπίντ Βιέννης, Μόλντε, Ντάνταλκ

3ο γκρουπ: Μπάγερ Λεβερκούζεν, Σλάβια Πράγας, Χάποελ Μπερ Σεβά, Νις

4ο γκρουπ: Μπενφίκα, Σταντάρ Λιέγης, Ρέιντζερς, Λεχ Πόζναν

5ο γκρουπ: Αϊντχόφεν, ΠΑΟΚ, Γρανάδα, Ομόνοια

6ο γκρουπ: Νάπολι, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Άλκμααρ, Ριέκα

7ο γκρουπ: Μπράγκα, Λέστερ, ΑΕΚ, Ζόρια

8ο γκρουπ: Σέλτικ, Σπάρτα Πράγας, Μίλαν, Λιλ

9ο γκρουπ: Βιγιαρεάλ, Καραμπάγκ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σίβασπορ

10ο γκρουπ: Τότεναμ, Λουντογκόρετς, Λίντσερ, Αντβέρπ

11ο γκρουπ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Φέγενορντ, Βόλφσμπεργκερ

12ο γκρουπ: Γάνδη, Ερυθρός Αστέρας, Χόφενχαϊμ, Σλόβαν Λίμπερετς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα