Σον-Κέιν «show» και στο Europa League, στα play-offs η Τότεναμ (vid)

Σον-Κέιν «show» και στο Europa League, στα play-offs η Τότεναμ (vid)

Gazzetta team
Σον-Κέιν «show» και στο Europa League, στα play-offs η Τότεναμ (vid)

bet365

Η Τότεναμ αγχώθηκε ξανά, αλλά το «φονικό δίδυμο» των Σον (γκολ και δύο ασίστ) και Κέιν (γκολ) χάρισε χαλαρό φινάλε και την δεύτερη σερί πρόκριση (1-3), με προορισμό τα play-offs και το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα.

Οι εξορμήσεις στα Βαλκάνια την δυσκόλεψαν, όμως, η Τότεναμ πέτυχε τον σκοπό της και τώρα απέχει μόλις έναν σταθμό από τους ομίλους του Europa League. Μετά την πρόκριση επί της Λοκομοτίβ Πλοβντίβ, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο απέδρασε και από την έδρα της Σκεντίγια, ελαφρώς πιο άνετα (1-3), χάρη στο σούπερ-δίδυμο που απαρτίζεται από Χάρι Κέιν και Χέουνγκ-Μιν Σον.

Οι Σπερς μπορεί να προηγήθηκαν μόλις στο 5' με τον Λαμέλα και να έδειξαν πως θα έχουν ξέγνοιαστο βράδυ, όμως, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 55' ισοφάρισαν με τον Νάφιου, υποχρεώνοντας τον Πορτογάλο coach να βάλει στο ματς τον Χάρι Κέιν.

Ωστόσο, ο Χέουνγκ-Μιν Σον έδωσε τη λύση και το νέο προβάδισμα στο 70' και στο 79' σέρβιρε το τελικό 3-1 στον «διόσκουρο» του, ο οποίος έπιασε τον Άλαν Σίρερ με 32 ευρωπαϊκά γκολ και είναι τρίτος στη λίστα των Βρετανών τοπ-σκόρερ (μόνο πίσω από Τζέραρντ και Ρούνεϊ).

Πλέον, η Τότεναμ επιστρέφει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει ξανά σε μονό αγώνα τη Μακάμπι Χάιφα, με φόντο τους ομίλους του Europa League.

Τότεναμ (Ζοσέ Μουρίνιο): Χαρτ, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ντέιβις, Ντομπελέ, Γουίνκς (59' Λο Σέλσο), Μπέργκβαϊν (65' Μόουρα), Λαμέλα, Σον, Άλι (60' Κέιν)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα