Ιντερ - Ραπίντ Βιέννης 4-0

Ιντερ - Ραπίντ Βιέννης 4-0

Gazzetta team
Ιντερ - Ραπίντ Βιέννης 4-0

bet365

Μετά τη νίκη στην Αυστρία, οι Νερατζούρι επιβλήθηκαν και στο Meazza, με 4-0, της Ραπίντ Βιέννης και πέρασαν στην επόμενη φάση του Europa League.

Θέμα για το ποιος θα προκριθεί δεν υπήρχε, αφού οι Νερατζούρι είχαν βασικά καθαρίσει από το πρώτο ματς. Ενδιαφέρον, επομένως, υπήρχε μόνο για το αν οι Μιλανέζοι θα ικανοποιούσαν όσους πήγαν στο γήπεδο και η απάντηση είναι θετική. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι άνοιξε το σκορ στο 11' με την κοντινή προσπάθεια του Βεσίνο και στο 18' έκανε το 2-0 με το σουτ του Ρανόκια μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια των Αυστριακών να απομακρύνουν από την άμυνα τους.

Η βραδιά ήταν χαλαρή στο Meazza και στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν άλλα δύο γκολ από την Ιντερ: Στο 80' ο Πέρισιτς ολοκλήρωσε ιδανικά την αντεπίθεση αποφεύγοντας και τον τερματοφύλακα Στρέμπινγκερ για το 3-0, στο 87' εύκολο γκολ από τον Πολιτάνο για το 4-0 μετά την ωραία συνεργασία με τους Ναϊνγκολάν-Πέρισιτς.

Η σύνθεση της Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Σέντρικ Σοάρες, Ρανόκια, Σκρίνιαρ (77' Μιράντα), Ασαμόα, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς (62' Μπόρχα Βαλέρο), Καντρέβα, Ναϊνγκολάν, Πέρισιτς, Λαουτάρο Μαρτίνες (66' Πολιτάνο).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα