Η συνταγή... Λουκέρνης του Μαρτίνς και η πεντάδα των αρχηγών με Λάζαρο

Δημήτρης Τομαράς
Η συνταγή... Λουκέρνης του Μαρτίνς και η πεντάδα των αρχηγών με Λάζαρο

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει πως εξακολουθεί να προσανατολίζεται σε 11άδα... Λουκέρνης για το ματς με την Μπέρνλι ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να είναι στην πεντάδα των αρχηγών για τη νέα χρονιά.
Ο Πορτογάλος αναφορικά με τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού δείχνει να επιμένει στους 11 της Λουκέρνης. Αυτήν την στιγμή εξακολουθεί να έχει προβάδισμα το σχήμα με Γιαννιώτη κίπερ, Ομάρ δεξιά και Τσιμίκα αριστερά στην άμυνα, Μιράντα και Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας, κέντρο με Καμαρά, Μπουχαλάκη και Φορτούνη, άκρα με Λάζαρο και Ποντένσε και φορ τον Γκερέρο. Ένας βασικός προβληματισμός που υπήρχε και υπάρχει ήταν για τον Γκιγιέρμε και το εάν μπορεί να ξεκινήσει αντί του Μπουχαλάκη.
Σχετικά με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι στα πλάνα για την πεντάδα των αρχηγών τη νέα χρονιά. Ο πρώτος αρχηγός θα είναι ο Κώστας Φορτούνης και ακολουθούν οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Βασίλης Τοροσίδης. Πιθανώς η πρώτη τριάδα πάντως να είναι με Φορτούνη, Ομάρ και Τοροσίδη. Η πεντάδα θα κλείσει με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, κάτι που δείχνει την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου ακόμα και στο θέμα του περιβραχιόνιου. Θα υπάρχει και μία έκτη επιλογή με τον Χουτεσιώτη που φορούσε και πέρυσι το περιβραχιόνιο. Πέρυσι στην πεντάδα των αρχηγών ήταν οι Μποτία, Φορτούνης, Ελαμπντελαουί, Ρομαό και Καπίνο.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα