ΠΑΟΚ: Sold out η Τούμπα για το πρώτο ματς με Βόλφσμπεργκερ

ΠΑΟΚ: Sold out η Τούμπα για το πρώτο ματς με Βόλφσμπεργκερ

Newsroom
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ εξάντλησαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για την πρώτη αναμέτρηση με την Βόλφσμπεργκερ στον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του τον... 12ο παίκτη του στο πρώτο του φετινό ευρωπαϊκό ματς. Ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε sold out την αναμέτηρηση με τη Βόλφσμπεργκερ στην Τούμπα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο κόσμος των Θεσσαλονικιών εξάντλησε όλα τα εισιτήρια μέσα σε διάστημα δύο ωρών, όπως έκανε γνωστό Γιώργος Κουβεντίδης, με την ανταπόκριση των φιλάθλων να είναι τεράστια.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τους Αυστριακούς την ερχόμενη Πέμπτη (7/8, 20:30), ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 14/8.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα