Αταλάντα - Λεβερκούζεν: Η φράση του Γκασπερίνι στον Αλόνσο στον τελευταίο τους χαιρετισμό

Newsroom
γκασπερινι - αλονσο

bet365

Τι ειπώθηκε στο τετ α τετ μεταξύ του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι και του Τσάμπι Αλόνσο μετά τις μικροεντάσεις κατά τη διάρκεια του τελικού του Europa League;

Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν έλειψαν οι μικροεντάσεις μεταξύ των δύο πάγκων, αλλά στο τέλος του τελικού στο Δουβλίνο υπήρχαν μόνο συγχαρητήρια μεταξύ του Γκασπερίνι και του Αλόνσο.

Οι ποδοσφαιρικές κάμερες του Movistar Plus+ κατέγραψαν τον χαιρετισμό των δύο προπονητών στο τέλος του τελικού του Europa League που βρήκε θριαμβεύτρια την Αταλάντα, επί της Μπάγερ του Ισπανού κόουτς.

Η εφημερίδα «Corriere dello Sport» αναπαρήγαγε τη συνομιλία μεταξύ των δύο τεχνικών, με τον νικητή να πλησιάζει τον Αλόνσο λέγοντάς του. «[Αυτή η ήττα] Δεν αφαιρεί τίποτα, έχεις κάνει κάτι εξαιρετικό» τονίζοντας το κατόρθωμα των 51 επίσημων αήττητων αγώνων. Από την πλευρά του, ο Αλόνσο συνεχάρη τον προπονητή της Αταλάντα για τον ευρωπαϊκό τίτλο: «Σπουδαίο παιχνίδι, συγχαρητήρια. Το άξιζες».

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε: «Η Αταλάντα ήταν καλύτερη από εμάς, δεν μπορείς να πεις το αντίθετο. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε, μετά το πρώτο γκολ η Αταλάντα βρήκε πολλή ενέργεια. Ήμασταν έτοιμοι για μονομαχίες ένας εναντίον ενός στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπορέσαμε να επικρατήσουμε. Ήταν η μέρα μας, είναι κρίμα που συνέβη στον τελικό, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να το αποδεχτούμε. Ήταν η πρώτη ήττα, κάτι καινούργιο για εμάς, αλλά η ζωή συνεχίζεται».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα