Europa League: Αρνήτρια ήττας ξανά η Λεβερκούζεν, έκλεισε... ραντεβού με την Αταλάντα στον τελικό! (vid)

leverkusen_europa_league_final

bet365

Με γκολ στις καθυστερήσεις (ξανά!), η Μπάγερ Λεβερκούζεν γλίτωσε την πρώτη της ήττα στη σεζόν και με το 2-2 κόντρα στη Ρόμα πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Europa League. Εκεί θα συναντήσει την Αταλάντα που διέλυσε τη Μαρσέιγ (3-0).

Μπάγερ Λεβερκούζεν εναντίον Αταλάντα στον τελικό του Europa League στο Δουβλίνο (22/05)! Δεν λέει να χάσει αυτή η... αθάνατη ομαδάρα του Αλόνσο! Οι Ασπιρίνες βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στη Ρόμα μέσα στο γήπεδό τους, αλλά γύρισαν από το 2-0, μείωσαν και πήραν σκορ πρόκρισης στο 82', όμως σαν να μην έφτανε αυτό έσωσαν - ξανά - το αήττητό τους (49 παιχνίδια πλέον), με νέο buzzer beater στο 90+7'! Με το τελικό 2-2 λοιπόν τσέκαραν το εισιτήριό τους για τον μεγάλο τελικό και φουλάρουν για τρεμπλ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι στο παιχνίδι, ωστόσο σπατάλησαν τις στιγμές τους και είδαν τον Παρέδες να ανοίγει το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα στο 43ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι. Ο Αργεντινός μέσος χτύπησε ξανά από την άσπρη βούλα και στο 66' έφερε στα ίσα το ζευγάρι.

Αυτή η Λεβερκούζεν όμως, δεν έχει μάθει να τα παρατάει και δικαιώθηκε ξανά. Στο 82' το αυτογκόλ του Μαντσίνι από το κόρνερ του Γκριμάλδο τής έδωσε το μαξιλαράκι ασφαλείας και στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στάνισιτς με πολύ ωραία ενέργεια έσωσε το αήττητο και «κλείδωσε» την πρόκριση στον τελικό.

Πάρτι τελικού η Αταλάντα με τριάρα

Η Αταλάντα μετά το 1-1 του «Βελοντρόμ» δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Μαρσέιγ, την οποία διέλυσε με τριάρα (3-0) για να πάρει το εισιτήριό της για τον τελικό.

Από την αρχή μέχρι το τέλος κυρίαρχοι οι Μπεργκαμάσκι, επέδειξαν την ισχύ τους. Στο 30ο λεπτό ο Λούκμαν άνοιξε το σκορ και στο 52ο ο Ρουγκέρι με φανταστικό σουτ έκανε το 2-0.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τουρέ ξεχύθηκε στο... ξέφωτο και πλάσαρε υποδειγματικά για το 3-0, δίνοντας το έναυσμα της εκτόξευσης πυροτεχνημάτων στον ουρανό του Μπέργκαμο για αυτή τη σπουδαία επιτυχία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα