Τσάμπι Αλόνσο: Δεν κλείνει την πόρτα της Premier, «ποτέ δεν ξέρεις»

Τσάμπι Αλόνσο: Δεν κλείνει την πόρτα της Premier, «ποτέ δεν ξέρεις»

Newsroom
Τσάμπι Αλόνσο

bet365

Ο Τσάμπι Αλόνσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κοουτσάρει στο μέλλον στην Premier League, παρά το γεγονός ότι απογοήτευσε τη Λίβερπουλ δεσμεύοντας το άμεσο μέλλον του στην Λεβερκούζεν.

Σε ένα παραμυθένιο σενάριο διαδοχής, τον Γιούργκεν Κλοπ θα αντικαταστούσε ο Τσάμπι Αλόνσο, ένας θρύλος της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Όμως ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη βάλει τέλος στα σενάρια και τα ρεπορτάζ, ανακοινώνοντας ότι θα παραμείνει στο «τιμόνι» της Μπάγερ Λεβερκούζεν, κάτι που απογοήτευσε τόσο τους «Reds» όσο και τη Μπάγερν Μονάχου, που αμφότεροι προσδοκούσαν σε μια συνεργασία μαζί του.

Το συμβόλαιο του Αλόνσο με τις «ασπιρίνες» εκπνέει το 2026 και η σεζόν που διανύει είναι ιστορική καθώς καθοδηγεί την ομάδα στο πρώτο της πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα δίνει «μάχη» για πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League, αντιμετωπίζοντας σήμερα Πέμπτη (11/04) τη Γουέστ Χαμ.

Ο 42χρονος ο οποίος έχει θαυμαστές ακόμα και από πλευρά Ρεάλ και Τσέλσι, βρίσκεται στην αρχή της προπονητικής του καριέρας και φυσικά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κοουτσάρει ομάδα της Premier League.

«Ποτέ δεν ξέρεις», δήλωσε. «Αυτή την στιγμή έχω αρκετά στο μυαλό μου να σκεφτώ, αλλά είμαι ακόμα νέος ως προπονητής και σίγουρα είναι ωραίο», πρόσθεσε.

Η Λεβερκούζεν βρίσκεται στο +116 στην κορυφή της Bundesliga και είναι στα πρόθυρα να τερματίσει το σερί των 11 διαδοχικών τίτλων της Μπάγερν. Θα είναι πρωταθλήτρια αν νικήσει τη Βέρντερ Βρέμης την Κυριακή!

«Μιλήσαμε μόνο για αύριο [σ.σ. σήμερα, το παιχνίδι εναντίον της Γουέστ Χαμ]», δήλωσε ο Αλόνσο. «Μετά έχουμε αρκετό χρόνο για να επικεντρωθούμε στην Μπουντεσλίγκα», πρόσθεσε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα