Στράιχ: «Ο Φορτούνης ήταν να έρθει στη Φράιμπουργκ, του ζήτησα τη φανέλα και ελπίζω να μου τη δώσει»

Δημήτρης Τομαράς
ελλαδα

bet365

Για τους λόγους της νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και το σύστημα που χρησιμοποίησε ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Κρίστιαν Στράιχ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ

Η Φράιμπουργκ κλείδωσε την παρουσία της στο Europa League και μετά τον Δεκέμβρη μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (5-0) στη Γερμανία και πλέον θα διεκδικήσει την πρώτη θέση με τη Γουέστ Χαμ.

Ο Κρίστιαν Στράιχ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και έδειξε τη χαρά του για την εμφάνιση και τη νίκη, τα γκολ του Γκρέγκοριτς αλλά και το σύστημα που χρησιμοποίησε.

Συγκεκριμένα: «Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Ο Γρέγκοριτς έκανε γρήγορα 2 γκολ. Ξέραμε πώς ο Ολυμπιακός είναι μία επικίνδυνη ομάδα αλλά μετά το 4-0 είχε κριθεί το σκορ. Είναι μία ωραία βραδιά και χαιρόμαστε για αυτό».

Για το σύστημα: «Μπορούσαμε να έχουμε ένα... μεικτό σύστημα και με 4 και με 3. Είναι κάτι που μας βοήθησε».

Για τη συνέχεια στην Ευρώπη: «Η Ευρώπη είναι σαν... βάλσαμο για τη ψυχή μας».

Για τον Γκρέγκοριτς: «Ο Γκρέγκοριτς ήταν πολύ καλός. Με τη Ντάρμσταντ είχε χαμένες ευκαιρίες αλλά έτσι είναι η ζωή για τον φορ. Και εγώ ήμουν παίκτης. Όχι το ίδιο καλός αλλά ήμουν. Οι παίκτες κράτησαν την αυτοπεποίθησή τους. Τώρα είναι πάλι σε φόρμα».

Για τον Ολυμπιακό: «Όλοι οι παράγοντες ήταν υπέρ μας. Δεν είναι κακή ομάδα ο Ολυμπιακός. Είχε δυσκολίες στην άμυνα αλλά ήταν επικίνδυνος με τη μπάλα. Στο πρώτο ματς θα μπορούσαμε να είχαμε έρθει ισόπαλοι»

Για τον Φορτούνη: «Γνώριζα τον Φορτούνη από τότε που έπαιζε στη Καϊζερσλάουτερν. Ήταν να έρθει στη Φράιμπουργκ. Έγιναν συζητήσεις αλλά δεν ήρθε. Πήγα, του μίλησα για την απόδοσή του και του ζήτησα τη φανέλα του. Ελπίζω να μου δώσει τη φανέλα του. Γενικά είναι πολύ καλός παίκτης. Σήμερα είχε δυσκολίες αλλά είναι πολύ καλός.»

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα