Μαρτίνεθ: «Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη, πρέπει να βελτιωθούν τα πάντα»

Δημήτρης Τομαράς
ελλαδα

bet365

Δυσαρεστημένος με την εικόνα και την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φράιμπουργκ έδειξε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ

Η Φράιμπουργκ ήταν ανώτερη και νίκησε με εμφατικό τρόπο τον Ολυμπιακό (5-0) για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου και έδειξε τη δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα, την εμφάνιση αλλά και τα όσα θα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του.

Για το τι έγινε και είδαμε αυτήν την εικόνα του Ολυμπιακού και ένα βαρύ αποτέλεσμα: «Πραγματικά δεν πήγε σήμερα τίποτα καλά. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη όπως πρέπει πάντα στις κακές στιγμές. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Δεν έχουμε κάνει τίποτα καλά. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας. Λυπάμαι. Αυτή η βραδιά είναι πολύ σκληρή».

Το τι πρέπει να αλλάξει για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας: «Πρέπει να βελτιωθούν πολλά. Δεχθήκαμε 2 γκολ πολύ γρήγορα. Καθόλου καλή η αντίδρασή μας. Λάθη στην άμυνα. Λάθη που δεν έπρεπε να κάνουμε. Πρέπει να βελτιωθούν τα πάντα».

Το κατά πόσον θα είχε διαφοροποιήσει κάτι εάν έπαιζε ξανά τον αγώνα: «Ότι και να σας πω θα φανεί σαν δικαιολογία. Δεχθήκαμε 2 γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Γκολ από δικά μας λάθη και μετά έπεσε η ψυχολογία μας. Ότι και να πω τώρα θα φανεί σαν δικαιολογία».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα