Τόπολα - Γουέστ Χαμ 0-1: Πρόκριση με Σούτσεκ και φουλ για πρωτιά!

Επιμέλεια: Newsroom
Γουέστ Χαμ

bet365

Ο Τόμας Σούτσεκ λύτρωσε τη Γουέστ Χαμ στο 89', οι Λονδρέζοι επικράτησαν 1-0 της Τόπολα στη Σερβία, πήραν την πρόκριση και φουλάρουν για πρωτιά - Οι Σέρβοι χρειάζονται μόνο νίκη στο «Καραϊσκάκης» για να κλέψουν το εισιτήριο για το Europa Conference League από τον Ολυμπιακό.

Δεν... έβγαλε μάτια με την απόδοσή της (κάθε άλλο) η Γουέστ Χαμ, αλλά πήρε τη νίκη στο φινάλε επί της Μπάτσκα Τόπολα μέσα στην Σερβία (1-0) και προκρίθηκε και αυτή στα νοκ άουτ του Europa League, διεκδικώντας την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Φράιμπουργκ στο Λονδίνο την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου.

Οι Σέρβοι, από την πλευρά τους, ήταν ανταγωνιστικοί, αλλά δεν άντεξαν μέχρι το τέλος και την τελευταία αγωνιστική στο «Καραϊσκάκης» θέλουν μόνο νίκη επί του Ολυμπιακού για να συνεχίσουν αυτοί στο Europa Conference League, αντί για τους Ερυθρόλευκους.

Λίγες φάσεις για γκολ εκατέρωθεν, με την Μπάτσκα Τόπολα να είναι πολύ καλά στημένη στην άμυνα και να φτάνει με σχετικό κίνδυνο κοντά στην εστία του Λούκας Φαμπιάνσκι, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τα Σφυριά, με βασικό τον Ντίνο Μαυροπάνο, απειλούσαν ουσιαστικά μόνο με στατικές φάσεις, αλλά κυνήγησαν το γκολ μέχρι το φινάλε και στο 89’ σημείωσαν το γκολ της νίκης, ύστερα από σέντρα του Μαξίμ Κορνέ και κοντινό πλασέ του Τόμας Σούτσεκ. Λίγο νωρίτερα, οι γηπεδούχοι είχαν χάσει με τραυματισμό τον εξτρέμ Αλεκσάνταρ Τσίρκοβιτς.

Μπάτσκα Τόπολα (Ζάρκο Λάζετιτς): Ίλιτς - Άντονιτς, Κάλουσιτς, Στόγιτς, Πέτροβιτς - Τσβέτκοβιτς, Ράντιν (76’ Βούλιτς), Κούβελιτς (76’ Βλαλούκιν), Τσίρκοβιτς (86’ λ. τρ. Σος) - Μιλοβάνοβιτς (76’ Πάντοβιτς), Τζάκοβιτς.

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγες): Φαμπιάνσκι - Τζόνσον (79’ Κέρερ), Μαυροπάνος, Αζέρ, Κρέσγουελ (79’ Έμερσον) - Σούτσεκ, Γουόρντ - Πράουζ - Φορνάλς, Πακετά, Μπενραχμά (67’ Κορνέ) - Μουμπαμά (67’ Ινγκς).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα