Μακάμπι Χάιφα - Χάποελ Πετάχ Τίκβα 2-1: Πήρε τη νίκη η αντίπαλος του Παναθηναϊκού

maccabi_haifa_intime

bet365

Η Μακάμπι Χάιφα νίκησε με 2-1 τη Χάποελ Πετάχ Τίκβα εντός έδρας και έφτασε τις τρεις νίκες σε πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Η Μακάμπι Χάιφα με μια πειστική εμφάνιση στο πρώτο μέρος επικράτησε της Χάποελ Πετάχ Τίκβα με 2-1 για το πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, πήρε σημαντική νίκη και πρόσθεσε ακόμα τρεις βαθμούς στη βαθμολογία της, που πλέον βρίσκεται στην 4η θέση με εννέα βαθμούς.

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ιλάι Χατζατζ στο 18ο λεπτό και ο Τσαρόν Τσέρι στο 43'. Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη ανέβασαν ρυθμούς και κατάφεραν απλώς να μειώσουν το σκορ, χάρη στο τέρμα του Ρόεϊ Ελιμελέχ στο 49'.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Μεσάι Ντεγκό, την ερχόμενη Πέμπτη (30/11, 19:45) κόντρα στη Ρεν για το Europa League.

Η ενδεκάδα της Μακάμπι Χάιφα: Κέουφ, Κορνούντ (78' Ναόρ), Γκολντμπεργκ, Σεκ, Σούντγκρεν (70' Καντίλ), Ραφαέλοφ (58' Τζαμπέρ), Μοχάμεντ, Τσέρι, Χατζάτζ, Πιερότ, Χαλάιλι

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα