Ολυμπιακός: Η Σερβέτ στους υποψήφιους αντιπάλους στο Europa League

Ολυμπιακός: Η Σερβέτ στους υποψήφιους αντιπάλους στο Europa League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

bet365

Η Σερβέτ τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Ελβετίας και συγκαταλέγεται στους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού στον Γ' προκριματικό του Europa League.

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Ελβετίας και ο Ολυμπιακός έμαθε έναν από τους πιθανούς αντιπάλους του στον Γ' προκριματικό του Europa League. Η Σερβέτ νίκησε με 1-0 την Λουκέρνη, τερμάτισε στην 2η θέση του ελβετικού πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω της τη Λουγκάνο στο -1 και εξασφάλισε την παρουσία της στον Β' προκριματικό γύρο του Champions League, από τον οποίο θα αρχίσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και ο Παναθηναϊκός, με τις δυο ομάδες να είναι στην πλευρά των ανίσχυρων.

Εάν αποκλειστούν οι Ελβετοί θα αγωνιστούν ως ανίσχυροι στον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League, στον οποίο θα παίξουν οι Πειραιώτες ως ισχυροί. Η Σερβέτ θα αντιμετωπίσει στον Β' προκριματικό του Champions League την δευτεραθλήτρια Βελγίου (Άντβερπ ή Ουνιόν ή Γκενκ) και τη δευτεραθλήτρια Ουκρανίας (Ντνίπρο ή Ζόρια). Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα είναι μια από τις τρεις υποψήφιες αντιπάλους του Ολυμπιακού.

Αν οι Πειραιώτες δεν ευνοηθούν απο... δώρο της Ρόμα θα δώσουν τον πρώτο τους ευρωπαϊκό αγώνα Πέμπτη 10 Αυγούστου και ρεβάνς στις 17. Το μοναδικο σενάριο για να παίξει ο Ολυμπιακός απευθείας στα play-offs ειναι η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να κατακτήσει το Europa League και εξασφαλίσει όμιλο από το πρωτάθλημα. Eάν οι Ερυθρόλευκοι πάνε play-offs της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης υποψήφια αντίπαλος τους είναι η τρίτη ομάδα της Ελβετίας, Λουγκάνο, η οποία θα ξεκινήσει από αυτή τη φάση την ευρωπαϊκή της πορεία.

Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός θα εξασφαλίσει την παρουσία του τουλάχιστον στους ομίλους του Confernce League και θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League στα play-offs (24 και 31 Αυγοιύστου).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα