Θύρα 7: Η αντίδραση απέναντι στην UEFA μετά την τιμωρία για το ματς με Καραμπάχ

Newsroom
Θύρα 7: Η αντίδραση απέναντι στην UEFA μετά την τιμωρία για το ματς με Καραμπάχ

bet365

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού με ανακοίνωσή τους παίρνουν θέση τόσο για την ποινή για το ματς με Καραμπάχ όσο και για την ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Ινδονησίας.

Στην ανακοίνωσή της η Θύρα 7 σημειώνει πως η ποινή που της επιβλήθηκε για το παιχνίδι με τη Καραμπάχ με το κλείσιμο του πετάλου είναι άδικη. Σημειώνουν δε σχετικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού πως «η θέση μας είναι ότι το ποδόσφαιρο χωρίς τους οπαδούς και την ατμόσφαιρα που αυτοί δημιουργούν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Αυτό το αντιλήφθηκαν ανεξαιρέτως όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι του πλανήτη, στα δύο χρόνια που τα γήπεδα ήταν άδεια λόγω του covid! Ήταν ανάλατο και βαρετό, με λίγα λόγια δεν ήταν κανονικό ποδόσφαιρο»!

Οι οπαδοί των Πειραιωτών υπογραμμίζουν πως δεν θα περάσει μία ακόμα αδικία και διευκρινίζουν ακόμα ότι «ξεκινώντας από την Πέμπτη δηλώνουμε ότι δεν θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή στην αρχή του αγώνα,όπως ειναι η εντολή της UEFA, αλλά θα αποτίσουμε φόρο τιμής όπως αρμόζει στα θύματα της Ινδονησίας στο 174ο δευτερόλεπτο (όσα και τα θύματα), δηλαδή στα 2 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα»!

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα