Ολυμπιακός: Η προσμονή για την αγωνιστική αναμόρφωση του Βρσάλικο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η προσμονή για την αγωνιστική αναμόρφωση του Βρσάλικο

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως μπορεί να βγάλει στο γήπεδο με τον Ολυμπιακό τον παλιό πολύ καλό Σίμε Βρσάλικο. Τον Βρσάλικο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Μίτσελ έχοντας αναλάβει τον Ολυμπιακό έχει προχωρήσει και σε προσωπικά στοιχήματα. Στο να βγάλει από παίκτες που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα το καλύτερο δυνατό.

Μία τέτοια περίπτωση που αγωνιστικά είχε απογοητεύσει είναι ο Σίμε Βρσάλικο. Ο άλλοτε διεθνής ακραίος μπακ - που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως στόπερ κυρίως σε τριάδα πίσω - δεν έχει βοηθήσει ανάλογα τους Πειραιώτες ενώ βρέθηκε και αρκετά κοντά στο να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα πριν κλείσει με τρέχουσα μεταγραφική περίοδος. Επίσης έβγαλε και θέματα τραυματισμών μένοντας σχεδόν 2 μήνες έξω.

Ο Βρσάλικο τελικώς έμεινε - όπως έμεινε και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που ήταν μία παρεμφερής υπόθεση στο ρόστερ - και κρίθηκε σωστό να πάρει και άλλη ευκαιρία αλλά και να στηριχθεί για να εμφανίσει στο γήπεδο τα στοιχεία που έχει και μπορεί ειδικά δημιουργικά και επιθετικά. Ο Μίτσελ εξαρχής μίλησε με όλους τους παίκτες. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πιστεύει ότι μπορεί να τους αλλάξει αγωνιστικά και ουσιαστικά και να φτιάξει τη ψυχολογία τους. Αρκεί βέβαια και εκείνοι να είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν τα σε βάρος τους αγωνιστικά δεδομένα και να τα δώσουν όλα.

ΒΡΣΑΛΙΚΟ1

Ένας εξ αυτών είναι ο Βρσάλικο. Ο έμπειρος μπακ έχει 6 συμμετοχές και με τον Βόλο έπαιξε βασικός. Συγκριτικά δε με άλλους αγώνες του στον Ολυμπιακό έβγαλε μία παραπάνω... σπιρτάδα και ήταν ιδιαίτερα θετικός και αρκετά σταθερός.

Ο Μίτσελ προφανώς και ξέρει τον 30χρονο από την Ισπανία. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει η Εθνική Κροατίας, από την οποία αποχώρησε ο παίκτης, περιμένει πολλά από εκείνον και θεωρεί πως μπορεί να εξελιχθεί σε έναν παίκτη ο οποίος με την ποιότητα και την εμπειρία του να βοηθήσει αισθητά τον Ολυμπιακό στη συνέχεια.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα