Ολυμπιακός: Με ατού τον Χουάνγκ και τον Μασούρα να προορίζεται για βασικός το πλάνο με Απόλλωνα Λεμεσού

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Με ατού τον Χουάνγκ και τον Μασούρα να προορίζεται για βασικός το πλάνο με Απόλλωνα Λεμεσού

bet365

Ο Κορμπεράν δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού πάντα σε σχέση με το πρώτο ματς (22.00, COSMOTE SPORTS TV 1).

Ο Ολυμπιακός έχει μία ακόμα αγωνιστική δοκιμασία στην Ευρώπη μπροστά του. Αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (22.00, COSMOTE SPORTS TV 1) τον Απόλλωνα Λεμεσού με ζητούμενο τη νίκη - πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League.

Στον εκτός έδρας αγώνα της Κύπρου που έληξε 1-1 ο Κάρλος Κορμπεράν ξεκίνησε τον Ολυμπιακό με τον Βατσλίκ κάτω από τα γκολπόστ και τους Άβιλα, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά. Είχε τους Κούντε και Εμβιλά στον άξονα (ή Εμβιλά και Κούντε καθώς ο Γάλλος είναι το εξάρι), τους Ζίνκερναγκελ, Ραντζέλοβιτς στα άκρα και τον Χουάνγκ στο ντεμπούτο του πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Όσον αφορά στην 11άδα της Πέμπτης για τον αγώνα στο Καραϊσκάκη τώρα υπάρχει το ενδεχόμενο ορισμένων αλλαγών αλλά εκτός απροόπτου δεν θα είναι πολλές. Ο Κορμπεράν έκανε λόγο για κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα αλλά πιθανότατα εννοούσε αναφορικά με το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ως προς τους 11 που αναφέρονται πιο πάνω ο Χουάνγκ έχει δηλώσει πανέτοιμος, οπότε λογικά θα χριστεί ξανά βασικός. Θέση στην 11άδα διεκδικούν οι Μασούρας και Ντε Λα Φουέντε. Και ο Ροντρίγκες δείχνει πλέον ΟΚ αλλά είναι δύσκολο να διεκδικήσει θέση για την 11άδα. Ο Μασούρας πάντως δείχνει να έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες για βασικός. Ότι είναι στα φαβορί για το αρχικό σχήμα.

Ο Βαλμπουενά λογικά θα είναι μία έξτρα λύση από τον πάγκο. Το πιθανό... φρεσκάρισμα μπορεί να γίνει μόνο για μία θέση στον άξονα και για μία ή δύο θέσεις στα άκρα της επίθεσης. Μία πιθανή 11άδα δηλαδή για την Πέμπτη είναι με τους εξής: Βατσλίκ - Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σισέ, Άβιλα - Εμβιλά, Κούντε, Χουάνγκ - Μασούρας με Ραντζέλοβιτς ή Ντε Λα Φουέντε - Ελ Αραμπί.

Ο Κορμπεράν δεν ανακοίνωσε την Τετάρτη (το βράδυ της Τετάρτης για την ακρίβεια) αποστολή. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες θα είναι αποστολή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα