Europa League - Ολυμπιακός: Θέλει προκρίσεις της Ντιναμό και της Ρέιντζερς!

Europa League - Ολυμπιακός: Θέλει προκρίσεις της Ντιναμό και της Ρέιντζερς!

Newsroom
Europa League - Ολυμπιακός: Θέλει προκρίσεις της Ντιναμό και της Ρέιντζερς!

bet365

Ο Ολυμπιακός είδε τον Αστέρα να... υποβιβάζεται στο Εuropa και πλέον για να βρεθεί στο 1ο γκρουπ της διοργάνωσης θέλει να δει στ' αστέρια Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ρέιντζερς.

Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν πρόκριση του Ερυθρού Αστέρα στο Champions League, ωστόσο, οι Σέρβοι έκαναν... χαρακίρι, είδαν τη Μακάμπι Χάιφα να παίρνει «χρυσή» ισοπαλία και να τους υποβιβάζει στο στο Europa League. Ετσι, μία θέση στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας μειώθηκε για τους Πειραιώτες, μιας και ο Αστέρας έχει περισσότερους βαθμούς στο ranking. Οι «Eρυθρόλευκοι» στρέφουν το βλέμμα τους στα παιχνίδια της Τετάρτης (24/8) Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Μπόντο, PSV - Ρέιντζερς, όπου θα μάθουν τελικά το γκρουπ τους.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται την πρόκριση των Κροατών και των Σκωτσέζων (ομάδες με μεγαλύτερη βαθμολογία από τους Πειραιώτες) στους ομίλους του Champions League, ώστε να τοποθετηθεί αυτός στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας του Europa League, εάν περάσει το εμπόδιο του Απόλλωνα (1-1 το πρώτο ματς). Η Ντιναμό ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι από τους Νορβηγούς με 1-0, ενώ η Ρέιντζερς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την PSV. Σε περίπτωση που δεν έρθουν τα αποτελέσματα, όπως αυτός επιθυμεί, τότε, θα βρεθεί στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα