Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ρέιντζερς: Άγρια επεισόδια και συλλήψεις οπαδών πριν το τελικό του Europa League (vid)

Κώστας Τόπας
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ρέιντζερς: Άγρια επεισόδια και συλλήψεις οπαδών πριν το τελικό του Europa League (vid)

bet365

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό στη Σεβίλλη, οπαδοί της Άιντραχτ και Ρέιντζερς δημιούργησαν επεισόδια, με την αστυνομία να προχωράει στη σύλληψη πέντε οπαδών της γερμανικής ομάδας.

H Αστυνομία της Ισπανίας προχώρησε στη σύλληψη πέντε οπαδών της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για ταραχές και επιθέσεις σε οπαδούς της Ρέιντζερς, σε μια μαζική συμπλοκή που έγινε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, περίπου 200 Γερμανοί επιτέθηκαν σε φίλους της σκωτσέζικης ομάδας έξω από τον καθεδρικό ναό της πόλης, ενώ, όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους σταματήσουν, δέχθηκαν επίθεση με μπουκάλια, καπνογόνα και τραπέζια. Οι Γερμανοί οπαδοί τράπηκαν σε φυγή όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, ωστόσο πέντε φίλοι της Άιντραχτ δεν κατάφεραν να ξεφύγουν και συνελήφθησαν.

Υπενθυμίζεται ότι Άιντραχτ και Ρέιντζερς έχουν ένθερμους οπαδούς, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν την πόλη της Ανδαλουσίας Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, περίπου 100.000 οπαδοί της σκωτσέζικης ομάδας θα φτάσουν στη Σεβίλλη, ενώ με λεωφορεία θα αφιχθούν άλλοι 50.000 φίλαθλοι των Γερμανών.

@Photo credits: Video Screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα