Τελικός Europa με τη ματιά της Kingbet

Newsroom
Τελικός Europa με τη ματιά της Kingbet

bet365

Η ώρα του μεγάλου τελικού στο Γιουρόπα Λιγκ έφτασε και αναμφίβολα αυτό είναι το ματς της ημέρας στο στοιχηματικό πρόγραμμα.

Η Αϊντραχτ Φρανκούρτης κοντράρεται με τη Ρέιντζερς στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης. Φυσικά ο αγώνας είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι, αν χρειαστεί.

Η Φρανκφούρτη δεν διανύει την καλύτερη φάση της αγνοώντας τη νίκη εδώ και οκτώ αγώνες στην Μπουντεσλίγκα. Μπορεί να μην έχει σαν σύλλογος την εμπειρία ενός τόσο σπουδαίου τελικού, αλλά στο ρόστερ της υπάρχουν παίκτες, που έχουν αγωνιστεί σε τελικούς Λιμπερταδόρες, Σουνταμερικάνα και Ασιαν Καπ, όπως ο Μπορέ και ο Χασέμπε. Από την άλλη η Ρέιντζερς που δεν θα έχει τον πρώτο σκόρερ της Μορέλος, αλλά θα έχει τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης Ταβερνιέ, βρέθηκε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ το 2008. Τότε είχε ηττηθεί από τη Ζενίτ με 2-0 στο Μάντσεστερ. Ηδη έχει αποκλείσει φέτος δύο γερμανικές ομάδες. Αρχικά την Ντόρτμουντ και εν συνεχεία τη Λειψία. Είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία του θεσμού που καταφέρνει να βρεθεί στον τελικό παρότι έχασε τα δύο πρώτα ματς της φάσης των ομίλων.

Σε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι περιμένουμε ιδιαίτερα προσεκτικές τις δύο ομάδες, τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο. Είναι ένα ματς που θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Το «Χ» του πρώτου ημιχρόνου συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης στο 2.08!

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει ο πρώτος ημιτελικός των πλέι οφ ανόδου στην Ιταλία ανάμεσα στην Μπρέσια και τη Μόντσα. Το ματς είναι μεγάλο ντέρμπι της Λομβαρδίας και τις δύο ομάδες χωρίζουν 84 χιλιόμετρα. Εδώ η στατιστική και η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων δείχνει τον δρόμο. Εχουν φέρει επτά σερί under μεταξύ τους. Στην κανονική περίοδο η Μόντσα κέρδισε με 2-0 τον πρώτο αγώνα και ο δεύτερος έμεινε στο 1-1. Η Μπρέσια έρχεται από οκτώ under στα εννέα τελευταία ματς. Η Μόντσα από έξι στα οκτώ πιο πρόσφατα. Πολύ λογικό σενάριο να δούμε ακόμα ένα μεταξύ τους στο 1.70!

Μεταμεσονύκτια έχει εμβόλιμη αγωνιστική στο MLS για στοιχημα σημερα. Ξεκάθαρη επιλογή λόγω μομέντουμ ο άσος των Ρεντ Μπουλς κόντρα στο Σικάγο στο 1.58. Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα αήττητο σερί επτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Το Σικάγο το έχει πάρει η κάτω βόλτα. Τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, εννέα αγώνες χωρίς νίκη και ένας αποκλεισμός από την αδύναμη Ουνιόν Ομάχα στο Κύπελλο. Το πράγμα… μιλάει από μόνο του.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα