Γουέστ Χαμ: Ο Νομπλ ξέσπασε σε κλάματα μετά την πρόκριση επί της Λυών και στη συνέχεια καθάρισε τα αποδυτήρια

Βασίλης Μπαλατσός
Ο αρχηγός της Γουέστ Χαμ, Μαρκ Νομπλ, ξέσπασε σε κλάματα στα αποδυτήρια του γηπέδου της Λυών μετά τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League και λίγο αργότερα έδωσε το καλό παράδειγμα και καθάρισε τα αποδυτήρια της ομάδας του.

Ένας αρχηγός σε μια ομάδα πρέπει να είναι «δεμένος» με το κλαμπ που εκπροσωπεί και να δίνει το παράδειγμα στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Ο Μάρκ Νομπλ της Γουέστ Χαμ έχει το πλήρες πακέτο.

Ο 34χρονος μέσος των «Σφυριών», ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και ξέσπασε σε κλάματα στα αποδυτήρια του γηπέδου της Λυών μετά τη θριαμβευτική πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσουν την Άιντραχτ. Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή στην ιστορία του κλαμπ, καθώς οι Λονδρέζοι θα αγωνιστούν στους «4» ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 46 χρόνια!

Ο Νομπλ αφού σκούπισε τα δάκρυα του έδωσε το καλό παράδειγμα στους συμπαίκτες του και καθάρισε τα αποδυτήρια της ομάδας του στο «Grupama Stadium»! Ο Άγγλος χαφ μετά από 16 χρόνια στη Γουέστ Χαμ (2006) σκοπεύει να αποσυρθεί το ερχόμενο καλοκαίρι από την αγωνιστική δράση.

@Photo credits: Twitter: West Ham