Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μαρτίνς εστιάζονται σε σχήμα με τρεις στόπερ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μαρτίνς εστιάζονται σε σχήμα με τρεις στόπερ (vid)

bet365

Οι περισσότερες δοκιμές του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού πριν την Αταλάντα είναι με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για να δοκιμαστεί το βράδυ της Πέμπτης στην έδρα της Αταλάντα σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό. Πάνω σε αυτό ο Μαρτίνς κυρίως στις δοκιμές του έχει ρίξει το βάρος σε έν σχήμα με τρεις στόπερ. Σε έναν σχηματισμό 3-4-3 ή 3-5-2.

Σε αυτήν την περίπτωση ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια & στην τριάδα στην άμυνα θα είναι οι Σισέ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Μανωλάς. Για τα δύο άκρα τον πρώτο λόγο έχουν οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ (από τους παίκτες της αποστολής πάντως ως δεξιά μπακ φέτος έχουν δοκιμαστεί και χρησιμοποιηθεί και οι Βρουσάι και Ουσεϊνού Μπα και ως αρ. μπακ ο Κίτσος) και οι δύο εσωτερικοί να είναι οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης. Η τριάδα μπροστά να απαρτίζεται από τους Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Εάν τώρα έχουμε να κάνουμε με 3-5-2; Εκεί υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Το ένα να ξεκινήσει ο Μαντί Καμαρά και το άλλο να ξεκινήσει ο Α. Καμαρά στον άξονα και μπροστά να είναι ο Μασούρας με τον Ελ Αραμπί. Υπάρχει πάντως και ένα υπαρκτό σενάριο για ακόμα πιο... φορτωμένο κέντρο και μόνο τον Α. Καμαρά μπροστά με τον Ελ Αραμπί. Δηλαδή να δούμε ένα σχήμα με Βατσλίκ τέρμα, άμυνα στα άκρα με Λαλά και Ρέαμπτσιουκ, τριάδα με Σισέ, Σωκράτη και Μανωλά και Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Μαντί στο κέντρο για να παίξει ο Αγκιμπού Καμαρά με τον Ελ Αραμπί.

Σε σχέση με την αποστολή να θυμίσουμε πως οι εκλεκτοί είναι οι: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ο. Μπα, Παπέ Σισέ, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Ονιεκούρου, Α. Καμαρά, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα