Ολυμπιακός: Η σκέψη Μαρτίνς για 3-4-3 με Αταλάντα και βασικό τον Ελ Αραμπί

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η σκέψη Μαρτίνς για 3-4-3 με Αταλάντα και βασικό τον Ελ Αραμπί

bet365

Το αγωνιστικό πλάνο με τριάδα στην άμυνα ενδέχεται σοβαρά να ξαναβγάλει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς για τα ματς με Αταλάντα.

Τα παιχνίδια με την Αταλάντα ανεξάρτητα από τα προβλήματα τραυματισμών των Ιταλών αποτελούν μία ξεχωριστή και ειδική συνθήκη για τον Οργανισμό του Ολυμπιακού. Στις 17 και 24 Φλεβάρη οι Ερυθρόλευκοι του Μαρτίνς θα αντιμετωπίσουν έναν εκ των κορυφαίων και πιο επικίνδυνων συλλόγων της γειτονικής μας χώρας.

Σε αυτήν την περίσταση πάντα σε πρώτο πλάνο είναι το πως θα παίξει μία ομάδα.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν μία αίσθηση που υπάρχει είναι πως είναι ιδιαίτερα πιθανό να δούμε ξανά το 3-4-3 με βασικούς τους Σισέ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Μανωλά, ο οποίος ξέρει και πολύ καλά την ιταλική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Ένα σχήμα με 3 στόπερ που ο Μαρτίνς είχε ξεκινήσει κυρίως λόγω Ευρώπης αλλά το χρησιμοποίησε μετά και στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα οι Ρέαμπτσιουκ και Λαλά θα έχουν το προβάδισμα για τα άκρα και μένει να φανεί ποιοι εκ των Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά θα πλαισιώσουν τον Εμβιλά στον άξονα. Μπροστά ο Αγκιμπού Καμαρά με τα τρεξίματα και την έντασή του δύσκολα δεν θα ξεκινήσει ενώ υπάρχουν σκέψεις να είναι βασικός και ο Ελ Αραμπί (μένει βέβαια και η άλλη θέση στα άκρα της επίθεσης που διεκδικούν παίκτες όπως ο Μασούρας).

Να μην ξεκινήσει δηλαδή ο Τικίνιο και να επιλεγεί ο Γαλλομαροκινός για μπροστά, με δεδομένο και τον τρόπο που κινείται και παίζει. Όλα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν περισσότερο την Τετάρτη και ίσως ακόμα και την Πέμπτη. Είναι όμως μία προσέγγιση που έχει σκεφτεί ο Μαρτίνς για το παιχνίδι στην Ιταλία.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα