Ολυμπιακός: Οι δύο εκδοχές 11άδας του Μαρτίνς για τη Φενέρ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι δύο εκδοχές 11άδας του Μαρτίνς για τη Φενέρ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δύο... σενάρια κυρίως στο μυαλό του για την 11άδα της ομάδας του Ολυμπιακού με τη Φενέρ το βράδυ της Πέμπτης (22.00, COSMOTE TV SPORTS 2).

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως έχει καταλήξει στις αποφάσεις του για τους 11 στο Ολυμπιακός - Φενέρ.

Προφανώς και δεν αποκάλυψε το τι θα κάνει για το ματς αυτό, οπότε για το σχέδιό του για το Ολυμπιακός - Φενέρ υπάρχουν μόνο οι σχετικές εκτιμήσεις - πληροφορίες. Ουσιαστικά ο Πορτογάλος ή θα πάει σε προσέγγιση με τον Μπουχαλάκη βασικό και σε 4-3-3 ή θα διαλέξει ξανά τον Ονιεκούρου για βασικό σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Εάν επιλεγεί 11άδα με Ονιεκούρου θα είναι η ίδια με ΑΕΚ σε 4-2-3-1 και ως εξής: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Εάν διαλέξει τον Μπουχαλάκη τότε θα βγει εκτός αρχικού σχήματος ο Ονιεκούρου για να παίξουν με τριάδα μπροστά οι Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Θεωρητικά μόνο θα μπορούσαν να διεκδικήσουν θέση στο βασικό σχήμα οι Λόπες και Τικίνιο. Προφανώς και για τη διάταξη του Μαρτίνς θα πέσει ξανά μεγάλο βάρος στον άξονα των Πειραιωτών.

Οι εκλεκτοί του Μαρτίνς για τη Φενέρ: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκούρου, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.


@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα