Ολυμπιακός: Πιθανότητα ακόμα και για 11άδα... καρμπόν με ΑΕΚ κόντρα στη Φενέρ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πιθανότητα ακόμα και για 11άδα... καρμπόν με ΑΕΚ κόντρα στη Φενέρ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αποκλείεται με τη Φενέρ να παρατάξει την ίδια 11άδα που είδαμε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή.

Ουσιαστικά οι όποιες σκέψεις του Μαρτίνς έχουν να κάνουν με μία ή το πολύ δύο αλλαγές για τον Ολυμπιακό σχετικά με τη βραδινή αναμέτρηση της Πέμπτης με την τουρκική ομάδα που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των Πειραιωτών. Το παιχνίδι του Καραϊσκάκη το βράδυ της Πέμπτης (22.00, COSMOTE SPORTS TV 2).

Εάν δηλαδή πάει σε προσέγγιση με τον Μπουχαλάκη βασικό και σε 4-3-3 ή εάν διαλέξει ξανά τον Ονιεκούρου για βασικό σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Εάν επιλεγεί 11άδα με Ονιεκούρου θα είναι η ίδια με ΑΕΚ σε 4-2-3-1 και ως εξής: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Εάν διαλέξει τον Μπουχαλάκη τότε θα βγει εκτός αρχικού σχήματος ο Ονιεκούρου για να παίξουν με τριάδα μπροστά οι Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Για τον Βατσλίκ πάντως υπήρχε ένας προβληματισμός κυρίως για την αντίδρασή του στη φάση του 1-1 με τον Αραούχο.

Προφανώς και για τη διάταξη του Μαρτίνς θα πέσει ξανά μεγάλο βάρος στον άξονα των Πειραιωτών. Αξίζει να σημειωθεί πως το γήπεδο Καραϊσκάκη αναμένεται κατάμεστο. Επίσης η Φενέρ δεν έχει πάρει εισιτήρια, όπως εισιτήρια δεν είχε ζητήσει ούτε ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι της Τουρκίας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα