Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Έρχονται χωρίς Βαλένσια οι Τούρκοι, αμφίβολοι Αλτάι - Γκουστάβο

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Έρχονται χωρίς Βαλένσια οι Τούρκοι, αμφίβολοι Αλτάι - Γκουστάβο

bet365

Η Φενέρμπαχτσε έρχεται στην Ελλάδα για να ανιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς τον Ενές Βαλένσια, ενώ εμφίβολοι είναι οι Αλτάι και Λουίς Γκουστάβο.

Το βράδυ της Πέμπτης (25/11, 22.00, CS2HD) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, στο παιχνίδι που είναι πολύ πιθανό να κρίνει ποια εκ των δύο ομάδων θα εξασφαλίσει θέση στους «32» του θεσμού (οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο +1).

Τόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας όσο και η ομάδα του Βίτορ Περέιρα προέρχονται από εκτός έδρας νίκες σε ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός με 3-2 την ΑΕΚ και η Φενέρ 2-1 με ανατροπή τη Γαλατάσαράι.

Η ομάδα της Τουρκίας θα έρθει στην Ελλάδα με σημαντική απουσία, καθώς ο επιθετικός από το Εκουαδόρ, Ενές Βαλένσια, είναι τραυματίας και δεν μπορεί να αγωνιστεί. Είχε τραυματιστεί στις 30 Οκτωβρίου, στην εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Κόνιασπορ και μέχρι στιγμής είναι νοκ άουτ.

Στο ίδιο παιχνίδι ο Περέιρα έχασε δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Τον βασικό γκολκίπερ Αλτάι και τον βασικό του μέσο, Λουίς Γκουστάβο, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολοι.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα