Γαλατασαράι - Φενέρμπαχτσε 1-2: Πήρε τη ντερμπάρα πριν τον Ολυμπιακό!

Newsroom
Γαλατασαράι - Φενέρμπαχτσε 1-2: Πήρε τη ντερμπάρα πριν τον Ολυμπιακό!

bet365

Οι... θυσίες έπιασαν τόπο για τη Φενέρμπαχτσε, αφού πήρε το επεισοδιακό ντέρμπι με τη Γαλατά (2-1) εκτός έδρας με γκολ στο 90'+5'.

Η Φενέρ θυσίασε κριάρι, έφερε τον ιμάμη να ευλογήσει την ομάδα και οι... αλλοπρόσαλλοι μέθοδοι του προέδρου έπιασαν τόπο, μιας και πήρε το ντέρμπι με τη Γαλατά. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού επικράτησε 2-1 σε ένα επεισοδιακό ματς με γκολ του Κρέσπο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Επειτα από τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη, η Φενέρ επέστρεψε στις επιτυχίες, βρέθηκε στην 5η θέση και είναι έτοιμη για το ματς της Πέμπτης με τους «Ερυθρόλευκους» στον Πειραιά. Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Πέλκας.

Η Γαλατά ήταν καλύτερη, μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 16΄ άνοιξε το σκορ. Ο Μορουτάν με υπέροχη ασίστ άνοιξε την άμυνα της Φενέρ και ο Ακτούρκογλου με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0. Ωστόσο, η αντίδραση της Φενέρ ήταν άμεση και στο 31' ο Οζίλ με υπέροχο τελείωμα έφερε το ματς στα ίσα. Στην επανάληψη, η Γαλατά είχε τον απόλυτο έλεγχο, πίεσε κι έβαλε δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Στο 70' πλησίασε στο γκολ, ο Κικαλντάου βρέθηκε σε θέση βολής έκανε το διαγώνιο, όμως ο Οζέρ με άψογη επέμβαση κράτησε όρθια την ομάδα του.

Η πίεση της Γαλατά έγινε εντονότερη μετά την αποβολή του Τισεραντ στο 82' και δυο λεπτά αργότερα έγινε η φάση που έβαλε...φωτιά στο ματς. Ο Ντιανιέ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το... VAR είδε επιθετικό φάουλ στον Νόβακ και το γκολ ακυρώθηκε. Η Φενέρ είχε τα αποθέματα και στην καλύτερή της φάση στο β' μέρος πήρε τη νίκη. Ο Ρόσι έκανε την ασίστ και ο Κρέσπο με ωραίο διαγώνιο διαμόρφωσε το 2-1.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα