Ολυμπιακός: Η UEFA θυμήθηκε το show του Ποντένσε στην 6άρα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (vid)

οσφπ

bet365

Η εμφάνιση του Ντάνιελ Ποντένσε κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου ο Ολυμπιακός έκανε τη μεγάλη ανατροπή και με το τελικό 6-1 προκρίθηκε, είναι μία από τις αναρτήσεις της UEFA στα social media.

«Με αυτή τη νίκη κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ άρχισε και η επάνοδος μας» παραδέχθηκε ο Αγιούμπ Ελ Καμπί μιλώντας στο Gazzetta για το ποιο από τα φετινά γκολ θυμάται πιο έντονα από φέτος. Γενικώς, όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού αναφέρουν την τεράστια ανατροπή και πρόκριση κόντρα στην ομάδα του Ισραήλ ως μία από τις πιο σημαντικές για τη συνέχεια του Conference League.

Σε εκείνο το παιχνίδι, οι Πειραιώτες επέστρεψαν από το 1-4 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο και με το τελικό 1-6 (!) πήραν μία ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Ένας από τους παίκτες που έκλεψε την παράσταση σε εκείνο το ματς, ήταν ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έδωσε ένα πραγματικό show όπου είχε ένα γκολ και δύο ασίστ, προσφέροντας στιγμές θεάματος κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έτσι, η UEFA συγκέντρωσε σε ένα βίντεο όλες τις καλές στιγμές του έμπειρο ποδοσφαιριστή και τις ανέβασε στα social media.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα