Μπελτράν για Ολυμπιακό: «Περιμένουμε μία ομάδα παρόμοια με εμάς και με ίδια επιθυμία»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Λούκας Μπελτράν αναφέρθηκε τόσο στο ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Κάλιαρι όσο και στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Η Φιορεντίνα φιλοξενείται από την Κάλιαρι για την τελευταία αγωνιστική της Serie A πριν ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για τον τελικό του Conference League.

Ένας από τους παίκτες που μίλησαν στη Media Day της Τετάρτης (22/05) ήταν και ο Λούκας Μπελτράν που ευστόχησε στο πέναλτι κόντρα στην Μπριζ και έστειλε τη Φιορεντίνα στον μεγάλο τελικό.

Ο ίδιος ανέφερε: «Πρώτα είναι η Κάλιαρι και μετά ο τελικός, στον οποίο φιλοδοξούμε να φτάσουμε ήρεμα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνει η ομάδα».

Για το πέναλτι στην Μπριζ: «Πολύ περίπλοκη στιγμή, για μένα και για τους συμπαίκτες μου. Χάρηκα που πέτυχα το καθοριστικό γκολ για έναν ακόμη «τελικό» Προσπάθησα να μην ακούω τι γινόταν γύρω μου και πέτυχε. Μπορούμε πάντα καλύτερα».

Για τη κατάσταση του: «Μπορείς πάντα καλύτερα. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, θέλω να το αποδείξω σε αυτά τα τρία τελευταία παιχνίδια, ξέρουμε ποιο είναι το πιο σημαντικό. Ο Ολυμπιακός. Περιμένουμε μια ομάδα παρόμοια με εμάς, σίγουρα με την ίδια επιθυμία. Παίζουν κοντά στο... σπίτι τους, αλλά οι οπαδοί μας είναι πάντα δίπλα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα