Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Newsroom
ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ

bet365

Καμία ανησυχία όσον αφορά την ασφάλεια στην Τουρκία δεν έχουν στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με τον αθλητικό διευθυντή των «ερυθρολεύκων» να ξεκαθαρίζει ότι η ρεβάνς θα διεξαχθεί κανονικά στην Κωνσταντινούπολη.

Συνέντευξη σε τουρκικό Μέσο παραχώρησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε στο dirilispostasi και φυσικά αναφέρθηκε στα δύο παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε η οποία εξακολουθεί να εξετάζει τα ενδεχόμενα και τις κινήσεις της μετά τα όσα έγιναν στην Τραπεζούντα.

Ο Κοβάσεβιτς μίλησε για τα σενάρια περί αιτήματος αλλαγής έδρας στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης, με τον Σέρβο να διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα και να τονίζει ότι η ρεβάνς θα γίνει κανονικά στην Τουρκία. Παράλληλα πρόσθεσε ότι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού δεν υπάρχει καμία ανησυχία όσον αφορά την ασφάλεια.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για τα παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε:

«Πρώτα από όλα, θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας. Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, μια ομάδα με παρόμοια αγωνιστική προσέγγιση με εμάς. Ως Ολυμπιακός πηγαίνουμε για να κερδίσουμε κάθε ματς. Όπως είναι φυσικό θα υπάρχει μεγάλη πίεση και στα δύο ματς. Περιμένω όμως δύο ματς που θα είναι πολύ ποιοτικά και θα είναι ευχάριστα, χάρη στην επιθετική προσέγγιση των δύο ομάδων».

Για τους ποδοσφαιριστές της Φενέρ: «Η ομάδα της Φενέρμπαχτσε έχει πολύ έμπειρους παίκτες. Έχει ποδοσφαιριστές όπως ο Ντούσαν Τάντιτς και ο Έντιν Τζέκο που ξέρουν πολύ καλά να παίζουν τέτοιους αγώνες. Επιπλέον, έχουν παίκτες όπως ο Μιτσί Μπατσουαγί και ο Φρεντ, που παίζουν πάντα σε κορυφαίους συλλόγους. Είναι επιθετικοί στη φύση τους, παίζουν πολύ γρήγορα. Υπό αυτή την έννοια, η δουλειά μας δεν θα είναι εύκολη».

Για τα δημοσιεύματα περί αιτήματος αλλαγής της έδρας της ρεβάνς: «Δεν έχουμε καμία ανησυχία για την ασφάλεια. Με λίγα λόγια, αυτές οι φήμες είναι εντελώς φανταστικές. Θα παίξουμε τον αγώνα στην Τουρκία».

Για την κουλτούρα των οπαδών: «Οι Τούρκοι οπαδοί είναι με παθιασμένοι, πιστοί στην ομάδα τους, όπως στην Ελλάδα και στη χώρα μου τη Σερβία. Αυτή είναι μια βαλκανική νοοτροπία. Ωστόσο, πρέπει πάντα να υπάρχει ένα όριο για να αποφευχθούν γεγονότα όπως αυτά στην Τραπεζούντας Αγαπώ τους οπαδούς που είναι πιστοί στις ομάδες τους, όπως στη Φενέρ και στον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί μας θα δημιουργήσουν υπέροχη ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Πιστεύω ότι θα μας δώσουν την απαραίτητη στήριξη».

Για την απουσία του Ποντένσε στο πρώτο παιχνίδι: «Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι σημαντικός παίκτης στην ομάδα μας και θα χάσει τον πρώτο αγώνα. Έχουμε όμως πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν. Δεν νομίζω ότι θα είναι μεγάλο πρόβλημα».

Για την συνέχεια στην Ευρώπη: «Δεν μας περιμένουν βέβαια εύκολα ματς. Ως ομάδα το γνωρίζουμε και θα προετοιμαστούμε ανάλογα. Εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε και τα δύο ματς και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Ελπίζω να το πετύχουμε αυτό».

Για τους ξένους διαιτητές: «Γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτητές. Προτιμώ να μείνω στα του γηπέδου. Μια τέτοια απόφαση πάρθηκε στην Ελλάδα. Ωστόσο, υπάρχουν πάντα σημεία όπου οι διαιτητές πρέπει να βελτιωθούν».

Για τον Φατίχ Τερίμ: «Ο Φατίχ Τερίμ είναι ο πραγματικός θρύλος του τουρκικού ποδοσφαίρου και της Ευρώπης. Έχει μια πολύ μεγάλη και επιτυχημένη ποδοσφαιρική ιστορία. Είναι πάντα ένας σεβαστός άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Σέβομαι ανθρώπους σαν αυτόν».

Για το ποιον παίκτη από την Τουρκία θα έπαιρνε στον Ολυμπιακό: «Παρακολουθώ πάντα στενά το τουρκικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολύ ταλαντούχοι παίκτες στην Τουρκία. Αν έπρεπε να διαλέξω ένα, σίγουρα θα επέλεγα τον Αρντά Γκιουλέρ. Γιατί είναι πολύ μικρός ακόμα και έχει πολλά επιτυχημένα χρόνια μπροστά του. Αν επέλεγα επιθετικό, θα ήταν ο Ενές Ουνάλ».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα