Κοτάρσκι σε Κροατία: «Δεν ήμουν ασεβής προς την Ντινάμο αλλά αλήθεια στην Κροατία κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας»

Newsroom
Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι

bet365

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι μιλώντας σε ΜΜΕ της Κροατίας ανέφερε πως σε καμία περίπτωση δεν ήταν ασεβής προς την Ντινάμο όταν έλεγε μετά την ήττα στο Μαξιμίρ πως οι ασπρόμαυροι» έκαναν το χειρότερό τους παιχνίδι, ενώ έπλεξε το εγκώμιο της άμυνάς του.

Ναι μεν από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ πέτυχε 5 γκολ στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ και με το 5-1 προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League, το βάρος να έχει πέσει στην επίθεση, ωστόσο και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι με τις επεμβάσεις του συνέβαλε τα μέγιστα στο να γίνει αυτή η επική ανατροπή.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του ανέφερε τα εξής: «Πιστέψαμε στους εαυτούς μας, δουλέψαμε καλά όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Περιμέναμε ότι θα προκριθούμε, αλλά μία νίκη με 5-1, στο περιβάλλον που είχε δημιουργηθεί, δεν είναι εύκολο να έρθει. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα.

Προς τα έξω πέρασε ότι είμαι εγωιστής, ασεβής προς την Ντινάμο όταν το είπα, αλλά πραγματικά είχαμε παίξει πολύ άσχημα στο Ζάγκρεμπ. Ίσως κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι στην σεζόν. Αυτό φάνηκε στη ρεβάνς. Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μέρος, πραγματικά κυριαρχήσαμε.

Για τον αν ήταν κομβικές για την εξέλιξη του αγώνα ο δύο δικές του επεμβάσεις στα σουτ των Σπίκιτς (53’) και Σούτσιτς (64’): «Εντάξει, αλλά αν δεν είχα δεχθεί το πρώτο γκολ, ίσως η Ντινάμο δεν θα είχε προσπαθήσει να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την άμυνά μας».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα