Τόμας: «Ήταν κάτι μοναδικό, κάτι εκπληκτικό, το πιστεύαμε και προκριθήκαμε» (vid)

Newsroom
Ο Μπράντον Τόμας

bet365

Ο Μπράντον Τόμας έκανε λόγο για κάτι μοναδικό και εκπληκτικό μιλώντας για την επική πρόκριση του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League τονίζοντας πως παρά την ήττα με 2-0 στο Ζάγκρεμπ όλοι το πίστευαν.

Κάνοντας την ανατροπή της ιστορίας του, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Conference League επικρατώντας με 5-1 της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο Μπράντον Τόμας που είχε κάνει το 3-0 στο τέλος του ημιχρόνου, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής:

Για τα συναισθήματά του: «Ήταν κάτι μοναδικό. Μετά από κάποιες δύσκολες ημέρες και την ήττα στο πρωτάθλημα πετύχαμε αυτό. Ήταν κάτι το εκπληκτικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το χρειαζόμασταν και το πιστεύαμε. Ανατρέψαμε το σκορ του πρώτου αγώνα και τώρα ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε».

Για το πως γύρισε ο ΠΑΟΚ τον διακόπτη: «Η σεζόν είναι πολύ πολύ μεγάλη. Είναι λογικό όλες οι ομάδες να έχουν ένα καλό διάστημα. Το γνωρίζουμε αυτό. Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε, τις δυνατότητές μας σαν ομάδα και δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι απ' έξω. Πιστεύαμε στην ανατροπή. Έχουμε δυνατά αποδυτήρια, είμαστε δεμένοι σαν ομάδα και μαζί με τον κόσμο μας καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Θα το απολαύσουμε, θα ξεκουραστούμε και θα επιστρέψουμε για τη συνέχεια».

Είπε ακόμα...: «Εγώ είμαι επιθετικός και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, την ομάδα και την νίκη. Εγώ ότι κάνω το αφιερώνω στον παππού μου. Είναι όλα γι' αυτόν, σε αυτόν οφείλω το ότι είμαι ποδοσφαιριστής».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα