Conference League: Η Φιορεντίνα «τέζαρε» τη Μακάμπι στο 90+5', μισή πρόκριση για Φενέρ

Fener

bet365

Σε ένα φανταστικό ματς στη Βουδαπέστη η Φιορεντίνα με γκολ στο 90+5' νίκησε τη Μακάμπι Χάιφα με 4-3. «Καθάρισε» από τώρα η Φενέρ, 3-0 την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο Βέλγιο. «Λευκή» ισοπαλία για Σερβέτ και Βικτόρια Πλζεν.

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Φενέρμπαχτσε 0-3

Η Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως ήδη σφράγισε το εισιτήριο της για τα προμητελικά του Conference League. Οι Τούρκοι έκαναν επιβλητική εμφάνιση στο Βέλγιο, νίκησαν την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με σκορ 3-0 και έχει τεράστιο προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης.

Στο 20ο λεπτό ο Ουντέρ εκτέλεσε ένα φάουλ αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή, ο Σογιουντσού πήρε την κεφαλιά - πάσα και ο Μπατσουαγί από κοντά άνοιξε το σκορ. 84' o Oύστεργουλντ έκλεψε την μπάλα λίγο έξα από τη μεγάλη περιοχή, έκανε το 1-2 με τον Τζέκο και έπειτα από τρομερή κούρσα πάτησε περιοχή και σκόραρε με διαγώνιο σουτ. Στο 90+4' ο Μπέρχες έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής δεν είδε την παράβαση, αλλά μετά από on field review έδωσε το πέναλτι και ο Τάντιτς το εκτέλεσε εύκολα για το τελικό 3-0.

Μακάμπι Χάιφα - Φιορεντίνα 3-4

Τρομερή ματσάρα στη Βουδαπέστη! Επτά γκολ, τρεις ανατροπές και θρίαμβος της Φιορεντίνα στην τελευταία φάση. Οι Βιόλα νίκησαν τη Μακάμπι Χάιφα με 4-3 και πήραν προβάδισμα πρόκρισης εν όψει του επαναληπτικού αγώνα στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Οι Ιταλοί πήραν γρήγορο προβάδισμα, μόλις στο 2', με την κεφαλιά του Ενζολά και στο 13' οι τυπικά γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Σεκ. Στο 29' οι Ισραηλινοί έκαναν την πρώτη ανατροπή του ματς, με τον Κίντα και στο 62' ο Μπελτράν ισοφάρισε με ωραίο σουτ έπειτα από στρώσιμο του Ενζολά.

Στο 70' ο Κελάιλι έκανε την... ανατροτή στην ανατροπή με ωραίο διαγώνιο σουτ και στο στο 73' ο Μαντραγκόρα με πλασέ από το πέναλτι ισοφάρισε σε 3-3. Στο 81’οι ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Σό της Μακάμπι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 90+5' ο Μπαράκ με σουτ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Σερβέτ - Βικτόρια Πλζεν 0-0

Στο μηδέν και τη λευκή ισοπαλία (0-0) έμειναν Σερβέτ και Βικτόρια Πλζεν για το πρώτο σκέλος της φάσης των «16» του Conference League. Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι που επικράτησε ο... φόβος και η προσοχή οι δυο πλευρές δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αν και στο 90+4΄οι Ελβετοί λίγο έλειψε να βρουν το γκολ της νίκης με προσπάθεια του Οντουά που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα