Μεντιλίμπαρ: «Ίσως μέχρι τώρα περνούσαμε τον μήνα του μέλιτος, πολύ βαρύ το σκορ»

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου σαφώς και δεν ήταν ευχαριστημένος έπειτα από το 1-4 στο Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο Ισπανός τεχνικός, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από το Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ (1-4) για:

Το τι δεν πήγε καλά: Ίσως έπειτα από την κλήρωση λίγο μπερδευτήκαμε παρότι εγώ έλεγα το πόσο καλή ομάδα θα ήταν η Μακάμπι. Επομένως ίσως την υποτιμήσαμε. Μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι. Τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα για εμάς.

Είναι πολύ βαρύ το σκορ και δύσκολο να ανατραπεί. Ποτέ δεν πρέπει βέβαια να σκέφτεσαι έτσι. Το παιχνίδι έτσι ήταν. Ξεκίνησε πολύ στραβά. Στο πρώτο μέρος ο αντίπαλος ήταν πιο καλός από εμάς. Δυσκολευτήκαμε πολύ στην άμυνα. Στο 2ο μέρος προσπαθήσαμε πολύ αλλά παρά τις ευκαιρίες μας δεν τα καταφέραμε. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Ίσως περνούσαμε τον μήνα του μέλιτος και τώρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Το 0-2 και το ξεκίνημα: Μπήκαμε πολύ άσχημα. Ο στόχος μας ήταν να είμαστε πολύ δυνατοί. Όμως με την πρώτη επίθεση ο αντίπαλος μας έβαλε ένα γκολ και μας αποδιοργάνωσε αυτό. Παρότι στο 0-2 είχαμε προσδοκίες και παρότι μειώσαμε αυτό έκανε τον αντίπαλο να βάλει ένα τρίτο γκολ και να μας αιφνιδιάσει. Δεν αμυνθήκαμε καλά. Ελπίζουμε αυτό να χρησιμέψει σαν μάθημα όχι μόνο για το παιχνίδι αυτό και το επόμενο αλλά και τη συνέχεια.

Την άμυνα και το εάν υπήρξαν ατομικά λάθη: Ακόμα και εάν υπήρχαν ατομικά λάθη το φταίξιμο ήταν συνολικό. Είχαμε αποστάσεις στις γραμμές μας και είχαν κερδίσει τα μέτρα. Υπήρχαν και ατομικά λάθη. Σε γενικές γραμμές η ομάδα δεν κυνήγησε τις μπάλες και όλη ομάδα δεν λειτούργησε καλά αμυντικά.

Το εάν πιστεύει περισσότερο στο Πρωτάθλημα ή στο εάν μπορεί να κάνει το... θαύμα στην Ευρώπη: Η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ αλλά προφανώς εστιάζουμε στον Παναθηναϊκό. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη και για να είμαστε στη μάχη για τον τίτλο. Μόλις τελειώσουμε εκεί θα πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας με τη Μακάμπι. Εάν κάνουμε τα βήματα ένα ένα και ξεκινήσουμε με 1 γκολ, 2 γκολ ή 3 γκολ τότε όλα είναι πιθανά.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα