Γάνδη-Γουέστ Χαμ: Οι δύο φάσεις όπου ο Ευαγγέλου «άλλαξε» την αρχική απόφαση του Σιδηρόπουλου (vids)

Γάνδη-Γουέστ Χαμ: Οι δύο φάσεις όπου ο Ευαγγέλου «άλλαξε» την αρχική απόφαση του Σιδηρόπουλου (vids)

Newsroom
sidiropoulos

bet365

Οι Ελληνες ρέφερι στον πρώτο προημιτελικό του Conference League μεταξύ της Γάνδης και της Γουέστ Χαμ, κλήθηκαν να «συνεργαστούν» για καίριες αποφάσεις στο ματς.

Ελληνική διαιτητική «συνεργασία» υπήρξε απόψε (13/4) στο ματς της Γάνδης με την Γουέστ Χαμ, που ήταν το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού για την προημιτελική φάση του Conference League και έληξε χωρίς νικητή (1-1). Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ήταν ο «άρχοντας» της αναμέτρησης, οι Πολυχρόνης Κοστάρας, Λάζαρος Δημητριάδης βοηθοί, ο Αγγελος Ευαγγέλου VAR και ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ΑVAR.

Μάλιστα οι δύο του VAR επενέβησαν σε δύο περιπτώσεις ώστε ο Δωδεκαννήσιος ρέφερι να αλλάξει την αρχική του απόφαση.

*Στο 41' και μετά από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενουμένων ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Ρουφ δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Αγκέρ την έσπρωξε στα δίχτυα με το χέρι. Ο Σιδηρόπουλος έδειξε σέντρα, υπήρχαν πολλά κορμιά μπροστά του, όμως ενημερώθηκε από τον Ευαγγέλου για την παράβαση και ακύρωσε το γκολ.

*Στο 90+3' έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Πιατκόβσκι της Γάνδης, για ανατροπή του Πακετά στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Ευαγγέλου τον κάλεσε να τσεκάρει τη φάση καθώς ο παίκτης των γηπεδούχων είχε βρει μπάλα και μόλις το έκανε «πήρε» πίσω την αποβολή και δεν καταλόγισε φάουλ σε καλό σημείο υπέρ της Γουέστ Χαμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα