Άρης – Μακάμπι: Όλα για όλα οι «κίτρινοι» στο γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Newsroom
Άρης – Μακάμπι: Όλα για όλα οι «κίτρινοι» στο γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης»

bet365

Ο Άρης θα προσπαθήσει κόντρα στην Μακάμπι να ανατρέψει το 0-2 στο Ισραήλ, έχοντας δίπλα του τον κόσμο που θα γεμίσει το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από την αρχή της κλήρωσης γνώριζαν στον Άρη πως τα πράγματα όσον αφορά την πρόκριση στους ομίλους του Conference League θα ήταν δύσκολα, καθώς ακόμα και αν οι «κίτρινοι» περνούσαν την Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα έπεφταν πάνω στην εξαιρετικά ισχυρή Νις. Βέβαια μετά το πρώτο ματς στο Ισραήλ και την ήττα με 2-0 έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς δεν σκοπεύουν να τον βάλουν κάτω.

Κάθε άλλο θα λέγαμε, με την ομάδα του Χερμάν Μπούργος έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό της να είναι έτοιμη να τα δώσει όλα την Πέμπτη στις 21:00 (Novasports Prime), προκειμένου να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να συνεχίσει, δίνοντάς τα μετά όλα για όλα κόντρα στους Γάλλους. Ο Αργεντινός δεν έβγαλε αποστολή κάτι που θα γίνει το πρωί της Πέμπτης και συνολικά κράτησε κρυφά τα χαρτιά του. Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ για τα πλάνα του Μπούργος.

Όσον αφορά την Μακάμπι, η αποστολή της οποίας τίμησε τη μνήμη του Άλκη Καμπανού πηγαίνοντας στο σημείο που δολοφονήθηκε, ο Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα, αν και παίζεται αλλαγή σε μια θέση. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ.

21:00 Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ (Novasports Prime)

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα