ΠΑΟΚ: Αντιπροσωπεία οπαδών «τα είπε» με Λουτσέσκου, αρχηγούς, Μπότο!

ΠΑΟΚ: Αντιπροσωπεία οπαδών «τα είπε» με Λουτσέσκου, αρχηγούς, Μπότο!

ΠΑΟΚ: Αντιπροσωπεία οπαδών «τα είπε» με Λουτσέσκου, αρχηγούς, Μπότο!

bet365

Η πίκρα είναι δεδομένη στον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό κι αυτή αποτυπώθηκε κι από την συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία οπαδών στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα με τους Λουτσέσκου, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Μπότο, Καρυπίδη και Κυριάκο! «Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα» κατά την αποχώρηση των παικτών!

Ο αποκλεισμός - σοκ από την Λέφσκι είχε και... τρίτο ημίχρονο στην Τούμπα, καθώς οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι σκασμένοι με την εξέλιξη αυτή. Πέρα από τις αποδοκιμασίες που υπήρξαν μετά το τέλος του αγώνα, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών θέλησε να μιλήσει και στους έχοντες την ευθύνη της κατάστασης αυτής. Έτσι στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα οργανωμένοι συναντήθηκαν με τον προπονητή της ομάδας Ρασβάν Λουτσέσκου, τους αρχηγούς Ίνγκασον και Βιεϊρίνια καθώς και τους Μπότο, Καρυπίδη και Κυριάκο. Μίλησαν για αρκετή ώρα με τους οπαδούς να ασκούν κριτική για την εικόνα της ομάδας και να ζητούν πάθος από όλους ακόμη κι αν δεν έρχεται το καλό αποτέλεσμα.

Λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, περίπου 1.5 ώρα μετά την λήξη του αγώνα αποχώρησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από το γήπεδο με τους φιλάθλους που είχαν απομείνει να αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν το γνωστό σύνθημα «Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα