Ριέκα: Παίκτης της Τζουρτγκάρντεν απάντησε χαμογελώντας στις ρατσιστικές προκλήσεις των οπαδών της (vid)

Newsroom
Ριέκα: Παίκτης της Τζουρτγκάρντεν απάντησε χαμογελώντας στις ρατσιστικές προκλήσεις των οπαδών της (vid)

bet365

Ο Τζοέλ Ασόρο έκλεψε την παράσταση στο Ριέκα-Τζουργκάρντεν με την ψύχραιμη, όσο και «κυνική» αντίδρασή του στις ρατσιστικές βρισιές, τις χειρονομίες και τα αντικείμενα που δέχθηκε από την εξέδρα των Κροατών.

Ακόμα μία φραστική επίθεση με ρατσιστική χροιά, αλλά και με ιδιαίτερη «απάντηση». Το ματς της Ριέκα κόντρα στην Τζουργκάρντεν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League (1-2) στιγματίστηκε από τις προκλήσεις των οπαδών της γηπεδούχου με αποδέκτη τον Τζόελ Ασόρο, στράικερ των φιλοξενούμενων ο οποίος μοίρασε την ασίστ για το γκολ της ανατροπής στο δεύτερο μέρος. Στη θέση του, έχουν βρεθεί πολλοί και οι περισσότεροι αντέδρασαν ή θα αντιδρούσαν με θυμό ή με απογοήτευση. Ο 23χρονος Σουηδός, όμως, έκανε τη διαφορά.

Την ώρα της αλλαγής του στο 84ο λεπτό, δεκάδες οπαδοί της Ριέκα, μέχρι και μικρά παιδιά, πέταξαν «βροχή» από αντικείμενα, έκαναν χειρονομίες, ενώ ακούστηκαν και ρατσιστικές βρισιές προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Εκείνος, όμως, τους αντιμετώπισε στα ίσα και με χαμόγελα, δείχνοντας να το διασκεδάζει και προτρέποντάς τους να συνεχίζουν την επίθεση, διότι πολύ απλά δεν τον άγγιζε. Η μεγάλη μερίδα των χρηστών στο twitter επαίνεσαν τον Ασόρο για την ψύχραιμη, όσο και «κυνική» αντίδραση απέναντι στο ρατσιστικό και οπαδικό παραλλήρημα.

Υπενθυμίζεται ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων πρωταγωνιστήσαν σε σοβαρά επεισόδια στους δρόμους της Κροατίας πριν από την αναμέτρηση.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα