Ο Κούρτιτς άνοιξε μόνος την πόρτα της εξόδου του ΠΑΟΚ!

Ο Κούρτιτς άνοιξε μόνος την πόρτα της εξόδου του ΠΑΟΚ!

Ο Κούρτιτς άνοιξε μόνος την πόρτα της εξόδου του ΠΑΟΚ!

bet365

Το Gazzetta αναλύει την υπόθεση Κούρτιτς και την κουβέντα που έχει ανοίξει στον ΠΑΟΚ για το μέλλον του Σλοβένου χαφ, ειδικά μετά και την τοποθέτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά τη δεδομένη στιγμή, κανένας δεν παίρνει όρκο ότι θα παραμείνει στον «Δικέφαλο», ούτε πως μπορεί να το επεκτείνει, όπως ζήτησε από την ιδιοκτησία το προηγούμενο διάστημα, αλλά... έπεσε σε τοίχο!

Η υπόθεση Κούρτιτς, έτσι όπως άνοιξε και την έθεσε δημοσίως ο Ραζβάν Λουτσέσκου, θα πρέπει να τελειώσει άμεσα για τον ΠΑΟΚ. Δεν θα ωφελήσει κανέναν να… σέρνεται, γενικώς να συνεχίζει να απασχολεί την καθημερινότητα του κλαμπ, ειδικά σε μια εποχή που η ομάδα βρίσκεται σε φάση χτισίματος και δημιουργίας.

Το βράδυ της Πέμπτης (21/7) στη Σόφια ο «Δικέφαλος» γνώρισε μια ντροπιαστική ήττα από τη Λέφσκι με 2-0, με τον 33χρονο να έρχεται από τον πάγκο στο β’ μέρος και να βγάζει έναν απίστευτο εκνευρισμό από το πρώτο δευτερόλεπτο που πάτησε το πόδι του στο χορτάρι του «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ». Το έβλεπες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, το είδαν όσοι ήταν στο γήπεδο και μετά τη λήξη, με τον Κούρτιτς να είναι εκτός εαυτού και να τα βάζει μ’ όλους λίγο πριν περάσει τη φυσούνα και καταλήξει στα αποδυτήρια.

Ο Σλοβένος μέσος βγάζει έναν απίστευτο εκνευρισμό, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι την συγκεκριμένη στιγμή βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Κι αυτό είναι κάτι που δεν άρέσει, ούτε μπορεί να συνεχιστεί...

Ο Κούρτιτς δεν περνάει καλά στον ΠΑΟΚ και το δείχνει

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς στο Λέφσκι-ΠΑΟΚ

Η εικόνα του περσινού πρώτου σκόρερ του ΠΑΟΚ έδειχνε ότι κάτι δεν πάει καλά, το μυαλό του ήταν αλλού, όσοι ήταν στην Ολλανδία ήξεραν ότι την ίδια γκρίνια έβγαζε και εκεί, με την συμπεριφορά του επιβεβαίωνε πως δεν νιώθει καλά, ειδικά όταν μένει στον πάγκο.

Ο Λουτσέσκου «έσταξε φαρμάκι» στην αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου, μετά το τέλος του χτεσινού αγώνα, «ο Κούρτιτς δε ξεκίνησε βασικός γιατί ήρθε πιο μετά στην προετοιμασία και πιστεύω ότι δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους παίκτες», εξήγησε και το πήγε λίγο παρακάτω λέγοντας ότι «δεν ξέρω αν η παρουσία του θα αποσοβούσε τα δύο γκολ που δεχτήκαμε στο πρώτο μέρος»!

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είχε ξεκινήσει τον Σλοβένο χαφ και στο περσινό πρώτο παιχνίδι της σεζόν με την Μποέμιαν στο Δουβλίνο (μπήκε αλλαγή στο 73’), καθώς και τότε είχε χάσει το μεγαλύτερο μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας του «Δικεφάλου» στην Ολλανδία. Όμως, από εκείνο το παιχνίδι πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος, ο Κούρτιτς ανέλαβε ηγετικό ρόλο κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, έπαιξε στους 51 από τους 56 αγώνες, που έδωσε ο ΠΑΟΚ, ξεκινώντας στα 42 εξ α αυτών ως βασικός, δηλαδή ένα ποσοστό άνω του 82%, παραμένοντας στο γήπεδο χωρίς να γίνει αλλαγή στα 33 από τα 51 ματς, δηλαδή στο 64% των αγώνων. Σημείωσε 18 γκολ, μερικά εκ των οποίων ήταν καθοριστικά, ενώ είχε και 3 ασίστ.

Η… μπογιά του Κούρτιτς περνάει στην Ιταλία, αλλά…

Ο Σλοβένος ξέρει ότι η... μπογιά του συνεχίζει να περνάει στην Ιταλία, ειδικά μετά τη γεμάτη σεζόν που έκανε στην Ελλάδα, είναι στα 33 του και αυτό που ψάχνει είναι ένα νέο συμβόλαιο μίνιμουμ δυο ετών. Το ζήτησε κι από τους «ασπρόμαυρους», χωρίς το θέμα να προχωρήσει, την ίδια ώρα που έχει καταγραφεί το ενδιαφέρον τεσσάρων διαφορετικών ιταλικών ομάδων.

Τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα θέλουν την Πίζα, την Κρεμονέζε, την Σαμπντόρια και την Σπέτσια να έχουν το όνομα του Γιάσμιν Κούρτιτς στη μεταγραφική λίστα τους.

Μέχρι και το παιχνίδι με την Λέφσκι δεν είχε καταγραφεί κανένα επίσημο ή ανεπίσημο ενδιαφέρον από τις συγκεκριμένες ομάδες, ωστόσο όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ο Λουτσέσκου ήρθε χτες το βράδυ να… ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά λέγοντας ότι «υπάρχει και ακόμα ένα πρόβλημα, μεταξύ εκείνου και της ομάδας, που ευελπιστώ και περιμένω να λυθεί», φέρνοντας τον Σλοβένο ακόμα πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα