ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: «Εκτός προπόνησης ο Μίλικ ενόψει ΠΑΟΚ» (vid)

Κώστας Τόπας
ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: «Εκτός προπόνησης ο Μίλικ ενόψει ΠΑΟΚ» (vid)
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής φαίνεται ότι προέκυψε στην Μαρσέιγ, καθώς σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα ο Αρκάντιουζ Μίλικ, δεν συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα των Μασσαλών, λίγες ώρες πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αρκάντιους Μίλικ δεν αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ, αλλά ετοιμάζεται για το ματς στην Τούμπα στον επαναληπτικό της Πέμπτης (14/04). Τουλάχιστον αυτό ανέφεραν πριν από μερικές ημέρες στη Γαλλία.

Ωστόσο, σύμφωνα με το «La Provence», ο 28χρονος Πολωνός επιθετικός, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της πατρίδας του με τη Σκωτία στις 24 Μαρτίου, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ούτε τη σημερινή και τελευταία ομαδική προπόνηση της ομάδας του κι έτσι η συμμετοχή του στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (14/04, 22:00, Live Gazzetta από την Τούμπα παρέα με τη Novibet, CosmoteSport 2HD), θεωρείται εξαιρετικά αβέβαιη.

Η Μαρσέιγ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί γαλλικού εδάφους, θα πετάξει σήμερα το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη, χωρίς τους οπαδούς της μετά τη σχετική απαγόρευση, με τον Χόρχε Σαμπαόλι να αναζητάει λύσεις για την απουσία του Μίλικ αλλά και για τα πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα την γαλλική ομάδα.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα