Μαρσέιγ: Ο Σαμπαόλι ψάχνει λύσεις για τα πολλά προβλήματα και τις απουσίες

Μαρσέιγ: Ο Σαμπαόλι ψάχνει λύσεις για τα πολλά προβλήματα και τις απουσίες
Η Μαρσέιγ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί γαλλικού εδάφους, θα πετάξει σήμερα το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη, χωρίς τους οπαδούς της μετά τη σχετική απαγόρευση, ενώ ο Χόρχε Σαμπαόλι ψάχνει λύσεις για τα πολλά προβλήματα και τις απουσίες.

Οι Ζέρσον, Καμαρά και Ντιένγκ, είναι δεδομένο ότι δεν υπολογίζονται, καθώς είναι τιμωρημένοι, όπως και ο Αργεντινός τεχνικός, ενώ με την ανακοίνωση της αποστολής θα δοθεί απάντηση και για το αν είναι διαθέσιμοι οι Μπακαμπού και Τσαλέτα-Τσαρ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Η προσοχή όλων στην Μαρσέιγ, είναι στραμμένη στον Αρκάντιους Μίλικ. Ο Πολωνός επιθετικός των 20 γκολ (8 σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ), υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο φιλικό της χώρας του με την Σκωτία κι έκτοτε, παραμένει στα… «πιτς», παρά το γεγονός ότι την περασμένη Κυριακή επρόκειτο να ξεκινήσει στην αναμέτρηση με τη Μονπελιέ.

Ο Σαμπαόλι επέλεξε να τον αφήσει εκτός, χρησιμοποιώντας τον τιμωρημένο για το αυριανό παιχνίδι, Μπάμπα Ντιένγκ, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν τελικά ο πρώτος σκόρερ της Ολιμπίκ θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΟΚ (14/04, 22:00, Live Gazzetta από την Τούμπα παρέα με τη Novibet, CosmoteSport 2HD), την ίδια ώρα που παραμένουν αμφίβολοι τόσο ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, Τσαλέτα-Τσαρ, αλλά και ο Κονγκολέζος επιθετικό Σεντρίκ Μπακαμπού. Ας μη ξεχνάμε ότι στο μυαλό του Αργεντινού τεχνικού είναι και το ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν, τρεις μέρες μετά το παιχνίδι της Τούμπας.

«Ώρα να… πατήσουμε γκάζι», έγραψε χτες ο Μίλικ στα social media προκαλώντας νέα ερωτηματικά για την παρουσία του στη ρεβάνς της Τούμπας

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα