ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για Μαρσέιγ (vid)

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για Μαρσέιγ (vid)
Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ιστορικό παιχνίδι κόντρα στην Ολιμπίκ Μαρσέιγ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ το βράδυ της Πέμπτης (14/4 – 22:00) στην κατάμεστη Τούμπα, καθώς μέσα σε τρεις ώρες «εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια της ιστορικής αναμέτρησης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ρίξει όλο το βάρος στο κομμάτι της τακτικής προσέγγισης και την Τρίτη (12/4) οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ασχολήθηκαν με την ανάπτυξη, την κυκλοφορία και την επιθετική τακτική σε δύο γκρουπ. Αμέσως μετά ακολούθησε και τακτικό παιχνίδι, με συγκεκριμένες οδηγίες και στόχους.

Ο Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη.

Το πρόγραμμα της παραμονής

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί για τελευταία φορά πριν τη μάχη με τη Μαρσέιγ την Τετάρτη (13/4) στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία. Τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 14:15 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Δικεφάλου με τους Λουτσέσκου και Ελ Καντουρί.

Η Μαρσείγ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί γαλλικού εδάφους και στις 19:00 θα διεξαχθεί στην Τούμπα η συνέντευξη Τύπου του βοηθού του Χόρχε Σαμπάολι, Χόρχε Ντέσιο και του τερματοφύλακα Στιβ Μανταντά.

@Photo credits: PAOK FC
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα