ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για Μαρσέιγ (vid)

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για Μαρσέιγ (vid)
Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το ιστορικό παιχνίδι κόντρα στην Ολιμπίκ Μαρσέιγ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ το βράδυ της Πέμπτης (14/4 – 22:00) στην κατάμεστη Τούμπα, καθώς μέσα σε τρεις ώρες «εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια της ιστορικής αναμέτρησης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ρίξει όλο το βάρος στο κομμάτι της τακτικής προσέγγισης και την Τρίτη (12/4) οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ασχολήθηκαν με την ανάπτυξη, την κυκλοφορία και την επιθετική τακτική σε δύο γκρουπ. Αμέσως μετά ακολούθησε και τακτικό παιχνίδι, με συγκεκριμένες οδηγίες και στόχους.

Ο Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη.

Το πρόγραμμα της παραμονής

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί για τελευταία φορά πριν τη μάχη με τη Μαρσέιγ την Τετάρτη (13/4) στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία. Τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 14:15 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Δικεφάλου με τους Λουτσέσκου και Ελ Καντουρί.

Η Μαρσείγ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί γαλλικού εδάφους και στις 19:00 θα διεξαχθεί στην Τούμπα η συνέντευξη Τύπου του βοηθού του Χόρχε Σαμπάολι, Χόρχε Ντέσιο και του τερματοφύλακα Στιβ Μανταντά.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα