Αρίτ: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί κόντρα στον ΠΑΟΚ, ελπίζουμε να είναι γεμάτο το Βελοντρόμ»

Βασίλης Μπαλατσός
Αρίτ: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί κόντρα στον ΠΑΟΚ, ελπίζουμε να είναι γεμάτο το Βελοντρόμ»

bet365

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, Αμίν Αρίτ, εκπροσώπησε τους παίκτες της Μαρσέιγ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Βελοντρόμ» (7/4, 22:00) και στάθηκε τόσο στην απαραίτητη σοβαρότητα που θα πρέπει να έχει η ομάδα του, όσο και στην παρουσία του κόσμου.

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Χόρχε Σαμπάολι, δεν ήταν μόνος του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Βελοντρόμ» (7/4, 22:00) για τα προημιτελικά του Conference League. Την πλευρά των ποδοφαιριστών εκπροσώπησε ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός και σκόρερ στο τελευταίο παιχνίδι των Μαρσεγέζων κόντρα στη Σεντ Ετιέν, Αμίν Αρίτ. Ο 24χρονος τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα κόντρα στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Ο Αρίτ αγωνίζεται στη Μαρσέιγ με τη μορφή δανεισμού από τη Σάλκε της Bundesliga 2, μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής μετράει 24 ματς, με τέσσερα γκολ και δυο ασίστ σε 1.034 λεπτά.

Οι δηλώσεις του Μαροκινού:

Για την ευρωπαϊκή πορεία της Μαρσέιγ και για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Στην Ευρώπη όλες οι ομάδες μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, εμείς είμαστε καλοί και παραγωγικοί στην επίθεση. Σκοράραμε αρκετά γκολ και προσέξαμε τα μετόπισθεν. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και με τον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό για εμάς και ελπίζουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο αύριο».

Για τον Σαμπάολι: «Ο προπονητής προσπαθεί να μας δίνει εντολές. Χρειάζεται χρόνος αλλά πλέον όλο το γκρουπ καταλαβαίνει τι περιμένει από μας. Φαίνεται και στο γήπεδο. Και είναι μία καλή περίοδος για εμάς για να συνεχίσουμε έτσι. ».

Για το μέλλον του: «Νιώθω πολύ καλά στα τελευταία ματς. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλά και θα δούμε τι θα προκύψει από τις συζητήσεις με τη Σάλκε.».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα