ΠΑΟΚ: Κρούσμα κορονοϊού πριν τη Γάνδη, η αποστολή για τη ρεβάνς στο Βέλγιο

ΠΑΟΚ: Κρούσμα κορονοϊού πριν τη Γάνδη, η αποστολή για τη ρεβάνς στο Βέλγιο

Newsroom
ΠΑΟΚ: Κρούσμα κορονοϊού πριν τη Γάνδη, η αποστολή για τη ρεβάνς στο Βέλγιο

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με απρόοπτο την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Γάνδη στο Βέλγιο, καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού, στους τελευταίους ελέγχους για τον Covid.

O ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος την Πέμπτη (17/02, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, Live Gazzetta) με την Γάνδη στο Βέλγιο, για τη ρεβάνς των «16» του Conference League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο, αφού βρέθηκε θετικός παίκτης, στους τελευταίους ελέγχους για τον Covid, με τα απαραίτητα πρωτόκολλα να τίθενται σε εφαρμογή.

Νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου, ο Ρουμάνος τεχνικός, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αναμέτρηση με τους Βέλγους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απουσίες αλλά και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου που θα κληθεί ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει τη Γάνδη.

Εκτός από τις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Κούρτιτς και Α. Ζίβκοβιτς, αλλά και του τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη, ο Λουτσέσκου δεν θα έχει τον Ομάρ Ελ Καντουρί στη διάθεσή του, καθώς ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός μπήκε στα «πιτς» λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Η τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι :

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Κουλιεράκη, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες, Ντούγκλας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ, Κούτσιας

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα